|
|
||||
|
||||
![]()
και γω διαφωνω αλλα εχω εναν σε 15 λιτρα εδω και ενα χρονο!!!!! δεν ειχα σκοπο να βαλω ψαρι μεσα αλλα μονο σαλιγγαρια και λιγα φυτα αλλα οταν πηρα στο πετ σοπ και τον ειδα στο ποτηρι σκεφτηκα οτι θα ειναι καλυτερα σε μενα...... οποτε τα λιτρα ειναι σχετικα!!!!!! δεν ειναι τα ιδανικα αν υπαρχουν ιδανικα λιτρα!!!!!! αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερα απο πριν!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+φωνω απολυτα μαζι σου....!!!! ------------------------- Το τι θα παρεις ειναι δικο σου θεμα.. (εννοω απο μεγεθος ενυδρειου) αναλογως τι ψαρακια θα βαλεις.. για μενα καλο θα ηταν να παρεις ενα μεγαλυτερο ενυδρειο και οχι 40-50 λιτρα γιατι καποια στιγμη θα αλλαξεις γνωμη και θα εχεις παλι τα ιδια και τα ιδια...!!!! γι αυτο παρε 100 λιτρα η και ακομα παραπανω αν μπορεις..
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 29-03-11 στις 12:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ασχετο αλλα κι εγω ασχολουμαι με την μουσικη...εντελως ασχετο ομως αλλα κατι πηρε το ματι μου εδω μεσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μαλλον κατι τετοιο θα παρω...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
μαλλον αντι για ψαρια θα φτιαξουμε γκρουπ μουσικων!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ολιανα : 29-03-11 στις 12:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι πιανιστας-πληκτρας αν με χρειαστητε ειμαι μεσα!!!!!!καλη συνεχεια με το χομπυ ολιανα!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
εσυ τι οργανο παιζεις???
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ναι!!
![]() ------------------------- Παράθεση:
οκ σε ευχαριστω!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ολιανα : 29-03-11 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ γιαννη , δεν ειπα αυτο... απλα 10 λιτρα καλυτερα απο ποτηρακι... τωρα τα 4.. οχι δεν θα ελεγα οτι ειναι καλυτερα... και δεν ειπα 4.... αλλα καλα κανεις και λες...
|
||||
|
||||
![]()
εγω απλα να προσθεσω γιατι περασε ασχολιαστο οτι ουτε το χρυσοψαρο πρεπει να το κρατησεις στην γυαλα.
διαβασε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13680 |
|
||||
|
||||
![]()
Όμποε?
Cool!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο δεν ειναι καλυτερο απο τα κλουβια που το εχουν στα πετ να το βαλουμε σε ενα ''βαζο'' ...
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον, προς το παρον μην παρεις αλλα γκαπυ και παρε ενυδρειο,.. το χρυσοψαρο δεν το χρησιμοποιουμε για στρωσιμο! αλαζε το μισο νερο στο χρυσοψαρο πρωι-βραδυ μεχρι να παρεις ενα 40-50 λιτρο για να το βαλεις ή γυρνα το στο πετ σοπ. στην γυαλα παντως δεν ζει...
και εγω μονομαχο σε 15 λιτρα εχω. δεν λεω πως ειναι καλο αλλα απ το ποτηρι που ηταν καλυτερα ειναι.. αν μπορουσα θα τον εβαζα σε μεγαλυτερο αλλα δεν γινεται.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολυ καλα τα λες μανο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15ΛΙΤΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | CHRIS_APOEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-02-11 16:54 |
αρρωστα γκαμπι | douran_p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 11-09-10 13:16 |
μικρα γκαμπι | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 30-08-09 14:17 |
γκαμπι και πετρες | nikolas678 | Ζωοτόκα | 9 | 13-02-09 18:34 |
ποσα ψαρια χωρανε σε 15λιτρο ενυδρειο? | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-01-06 18:28 |