|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να χρησιμοποιησεις ζαρτινιερα ή μεγαλη γλαστρα απο πρακτικερ κλπ
Ασε που εχουν και πλαστικη λιμνη που μπορεις να την ντυσεις με ξυλο μπαμπου κλπ Μου ειχε ερθει και μενα μια τετοια ιδεα αλλα κολλησα με το τι θα κανω τα ψαρια οταν χειμωνιαζει. Εχεις καμια λυση να μου δωσεις?
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις κρυου νερου δεν 8α εχεις προβλημα..... εχει ζεστη κατω ακομα και τον χειμωνα!!!! εδω να για να καταλαβεις πριν μια βδομαδα το βραδυ ειχε μειον ενα...... τωρα εχει 5 με 6 βαθμους , εσυ μπορεις να εχεις ολο το χρονο κουνουποψαρα!!!!
δεν ξερω τι 8α βαλω ακομα...... μαλλον εντλερς......!!!!! και τον σεπτεμβριο 8α χαριζω
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιες ενδεικτικές τιμές για πλαστικές δεξαμενές, από επίσκεψη στο Leroy Merlin, νωρίτερα σήμερα:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
εγώ παιδια πρόσφατα πήρα απο μαγαζί με πλαστικά είδη (βαρελια λαδιου, κρασιου κτλ) μια κάδα (μέσα στην οποία κανονικα βάζουν τα σταφύλλια) πιανει μέσα 350 λίτρα και ήταν η μικρότερη του είδους,την αγόρασα 65 ευρώ, είναι στρογγυλη και το υψος της είναι 75 ποντους..
Η αμέσως μεγαλύτερη ήταν στα 75 ευρώ και έπιανε μέσα 500λίτρα... Και η επόμενη ήταν στα 109 ευρώ και επιανε 1000λιτρα.. τον χειμώνα σκέφτομαι να βάλω έναν θερμαντήρα δυνατό και να τη σκεπάσω με κατι τι λετε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ξαναπεστο...
οποτε το μόνο που μένει να κανω ειναι μαλλον τελειωνοντας το καλοκαιρι να μπουν ξανα στα ενυδρεια τους... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γλαστρολιμνη... να το επιχειρησω? | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 15-09-10 07:45 |
Καταρρακτης σε γλαστρολιμνη | gouts0unin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-09-10 23:17 |
εφταξα και εγω γλαστρολιμνη !!!!!!!!!!!!! | birgin | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 09-08-10 22:08 |
τι χρειαζομαι για γλαστρολιμνη? | Δημητρης89 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 04-03-10 21:12 |
Γλαστρολιμνη | Red crystal | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 13-07-09 10:29 |