|
|
||||
|
||||
![]()
eric επειδη βλεπω οτι εισαι κ εσυ απο Νικαια, μπορεις να πεις αν τα πειρες απο εδω κοντα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φιλε Παυλο δεν τα πηρα απο εκει κοντα. Ομως ειχε φερει ο Nidal αν θυμαμαι καλα πριν κανενα 2μηνο.
|
||||
|
||||
![]()
ξερω ειναι παλιο σχετικα το θεμα αλλα για να μην ανοιξω αλλο μιας και υπαρχει ηδη,θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που εχουνε αυτα τα ψαρακια για τις συνηθειες τους.βασικα εχω ενα μεσα εδω και ενα διμηνο περιπου,δεν εχει προβλημα με τα αλλα ψαρια που εχω μεσα ουτε με τις red cherry μου.ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τι ακριβως τρωνε και αν ειναι καλυτερα να βαλω αλλο ενα για να ειναι ζευγαρι.διαβασα οτι το ιδανικο υποστρωμα γιαυτα ειναι η αμμος που δυστηχως δεν εχω,εχω ψιλο χαλικι 1-2mm.ειναι πολυ ομορφο ψαρι αν και μικρο και ντροπαλο και θαθελα να βελτιωσω λιγο τη διαβιωση του.η θερμοκρασια μου ειναι στους 26-26.5 εχω διαβασει οτι ειναι κρυου νερου ψαρια και ιδανικα θα πρεπει ναναι ως 25 το νερο αλλα δεν τοχω δει ναχει προβλημα οσο καιρο το εχω.δεν ξερω κατα ποσο μπορει να το επηρρεαζει η διαφορα 1.5 βαθμου.ειναι δραστηριο κυριως τις νυχτερινες ωρες.το θεμα μου ειναι με την τροφη.τρωει αποτι ριχνω στα αλλα αλλα θα ηθελα ναχω μια τροφη που να ξερω στανταρ-ας πουμε- οτι κανει γιαυτο το ψαρι.ειδα οτι αναφερθηκε ηδη το κατεψ/νο bloodworm.ισχυει?και πως το ταιζετε?απλα το ριχνετε μεσα η θελει κατι αλλο?
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!
ποσο μεγαλωνουνε αυτα τα ψαρια?????????????????? |
|
||||
|
||||
![]()
αποσο ξερω και τις λιγες (συγκριτικα με αλλα ειδη) πληροφοριες που βρηκα μενουνε μικρα,γυρω στα 3-4 εκατοστα το πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε μου, εχω 5 απο αυτα τα ψαρακια σχεδον 2 μηνες τωρα σε 6,9-7 ph στους 24 βαθμους και με ψιλο χαλικι λιγο πιο λεπτο απο το δικο σου. Η αμμος σιγουρα θα ηταν καλυτερα. Τα εχω μαζι με 4 Akysis Vespa και γαριριδουλες blue tiger. Η συμβιωση ειναι αρμονικη και φαινεται οτι δεν χρησημοποιουν τις μικρες γαριδουλες για τροφη. Μπορει βεβαια να φταιει οτι τα ταιζω πολυ,αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται την νυχτα που οπως σωστα ειπες ειναι πολυ ενεργητικα. Τα ταιζω μονο κατεψυγμενα bloodworms και μερικες φορες αρτεμια. Μπορεις να βαζεις σε ενα κυπελακι λιγο νερο απο το ενυδρειο και να "ξεπλενεις" τα bloodworms μεχρι να ξεπαγωσουν τελειως, μετα με μια αποχη ή με ενα τουλι τα στραγγιζεις και με την τσιμπιδα σου ριχνεις οσο χρειαζονται. Καλο θα ηταν να τα ειχες σε ενα μικρο κοπαδακι για να νιωθει περισσοτερη ασφαλεια.
Τι και ποσα αλλα ψαρακια εχεις μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
το εχω μαζι με δυο kuhli,4 betta,3 θυληκα και ενα αρσενικο,ενα ancistrus και τις γαριδες.bloodworms χρησιμοποιω ποτε ποτε για τα betta αλλα ειναι αποξηραμενα και δεν φτανουνε κατω.
|
|
||||
|
||||
![]()
με το khuli,το ansistrus και τις γαριδες νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα, με τα betta δεν ξερω...δεν το πειραζουν?
Παρε κατεψυγμενα bloodworms τους αρεσουν πολυ και αρεσουν και στα bettas ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα betta οχι δεν το πειραζουνε καθολου.ειναι σαν να μην υπαρχει
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γατοψαρο Hara Hara minuscula (μαλλον) | georgis4 | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 06-02-11 10:31 |