|
|
|||
|
|||
![]()
48
αρκετές εεεεε!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον έχεις διαρροή.... τσέκαρέ το.
|
||||
|
||||
![]()
Διαρροη ή θερμοκρασια χωρου θα ειναι πιθανως το προβλημα
|
|||
|
|||
![]()
καμιά πετυχημένη και εγγυημένη συνταγή;;;;; Δεν μπορώ να πληρώνω μπουκάλες!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως έχεις κάνει την σύνδεση σωληνάκι-καπάκι μπουκαλιού;
Αν χρησιμοποιείς μετρητή φυσαλίδων, κατήργησέ τον προσωρινά.
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μετρητή. Η ένωση έχει γίνει με σιλικόνη. Δεν χάνει. Το δοκίμασα και δεν χανει!!!! Δεν ξέρω τι γινεται!!!! Μήπως το μείγμα δεν πετυχαίνει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και πως το δοκίμασες;
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι λογικο ρε παιδια να μην εχει φυσαλιδες.... κατι κανεις λαθος.
βρασε την ζαχαρη μεχρι να διαλυθει, σε λιγη ποσοτητα νερου, μετα ριξε το ζαχαρονερο στο 2κιλο μπυκαλι, σημπληρωσε νερο παγωμενο τοσο οσο χρειαζεται ωστε να κρυωσει λιγο.. και να μην καιγεται το χερι σου, τελος προσθεσε μια κοφτη κουταλια μαγια, ανακατεψε το, και βιδωσε το καπακι. εγω ζουλαω και λιγο το μπουκαλι αφου ειναι βιδωμενο(ετσι θα καταλαβεις αν εχεις και διαροη) και σε κανα μισαωρο εχω παντα co2. δεν ειναι τιποτα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ SOS | po-pay | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 18-10-10 09:52 |
μια βοηθεια με το co2 | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 42 | 10-04-10 23:13 |
βοηθεια!!!!! | LunaDark | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 29-10-09 14:15 |
βοηθεια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-10-09 14:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | sersd | ¶λλα ζώα | 9 | 15-09-08 20:22 |