|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...μετά από αρκετή σκέψη και δοκιμές...έκανα μια πρώτη απλοϊκή μορφή του hardscape μου.
|
||||
|
||||
![]()
Με περισσότερη σκέψη το προχώρησα λίγο.....
Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, οι κάτω παράλληλες προς το φελιζόλ πέτρες θα ανασηκωθούν λίγο, με 1 - 2 μικρές πετρούλες (από το μικρό ενυδρείο) έτσι ώστε και να μην καλυφθούν από την άμμο που θα πέσει αλλά και να βοηθήσουν στην δημιουργία σπηλαίων όπου χαρούμενα θα σκάβουν τα αφρικανάκια μου. (Πολύ σκάψιμο....) ![]() Επίσης θα προστεθούν γενικά μικρότερες πέτρες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα κενά όγκο, ενώ μικρότερες πετρούλες θα προστεθούν μπροστά από τις μεγαλύτερες (σβήσιμο του όγκου). Παίδες τις γνώμες σας, θέλω...ξεκινάωωωωωωω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα το πας συνεχισε ετσι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο αυτο που θες να κανεις αλλα με περισσοτερη πετρα θα γινει πιο λειτουργικο για τα ψαρακια σου!
Φτιαξε περισσοτερες κρυψωνες και σπηλιες! Καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο για να το βλέπουμε εμείς..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το στήσιμο του 60λιτρου που έχεις (στη δεύτερη φάση με τις πολλές πέτρες) μου άρεσε περισσότερο, έχει πιο πολλές κρυψώνες.
Με τις κοτρώνες δεν θα καταφέρεις κάτι τέτοιο. Καλύτερα να δοκιμάσεις να το στήσεις με μικρότερες πέτρες, θα το εκτιμήσουν και τα ψαράκια σου. Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Συνέχεια με το hardscape του ενυδρείου.....
Η πραγματικότητα ήρθε λοιπόν και με προσγείωσε κάπως....ανώμαλα ![]() Έστησα το ενυδρείο, όπως σχεδίαζα παραπάνω και....που θα κρύβονται τα ψαράκια οέοοοο ![]() Κατάλαβα πως τα λόγια των προηγούμενων συνφορουμιστών ήταν βγαλμένα από την εμπειρία και την λογική. Ιδιαίτερα ο \/ag ![]() Μετά από 2 συνεχόμενες ημέρες, αλλαγών κατέληξα τελικά στην παρακάτω μορφή. Οι πέτρες έχουν στερεωθεί πολύ καλά μεταξύ τους, χωρίς χρήση σιλικόνης, αλλά με κατάλληλο "χτίσιμο". Του "χτισίματος" πάντα επακολουθούσε, σεισμική δοκιμή ![]() ![]() ![]() Παρατίθενται φωτό...για το λαό (\/ag). Θα ήθελα πάλι τις γνώμες σας... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
μίνι-ντοκυμαντέρ για λίμνη Malawi | aquaman | Malawi | 8 | 12-09-08 19:49 |
Φωτος απο τη λίμνη Malawi .. και όχι μόνο | manoussos | Malawi | 2 | 26-01-07 20:31 |