|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο τρεχει δυομιση μηνες.
διαβασα οτι η kh δεν πρεπει να πεσει κατω απο 3 γιατι μετα το ph δεν σταθεροποιειται και παιζει οπως θελει. εχω co2 ναι...diy οχι τιποτα σπουδαιο... οποτε συνεχιζω ετσι και περιμενω...οκ. θα τις κανω τις αλλαγες εβδομαδιαια για να μην μενει παραπανω μερες και επιβαρυνεται παραπανω το νερο.τα κομματακια των κοχυλιων παντως ειναι ελαχιστα σε σχεση με το χαλικι.5% ας πουμε... σε τι αναλογια να βαζω νερο Α/Ο με βρυσης...?ετσι ωστε να μην λειψουν απο τα ψαρια τα απαραιτητα συστατικα για την υγεια τους αλλα και να καταφερω να μαλακωσω το νερο και να το διατηρω ετσι? |
|
||||
|
||||
![]()
diy co2.
αναλογα ποσο βαζεις, συνηθως δεν ειναι επικινδυνο. Ειχα diyco2 και τυρφη και ΑΟ με 1 kh και παλι δεν ειχα προβλημα. Εγω λεω να περιμενεις κανα μηνα σιγουρα. 50-50 ΑΟ βρυση και βλέπεις στην πορεια
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει εγινε!ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!ειμαι υποχρεος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου ειχε ξεφυγει η ερωτηση περι αναταραξης της επιφανειας...που επηρεαζει η αναταραξη?εχω μετρια αναταραξη απ'την εξοδο του φιλτρου ολο το 24ωρο και τη νυχτα δουλευει και αερανλτια οποτε εχω παραπανω αναταραξη...
εκτος του οτι απελευθερωνει co2 επηρεαζει πουθενα αλλου? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το εχω παθει κι εγω αυτο με το χαλικι...αν δεν σου κανει κοπο αλλαξε το και παρε ενα αλλο, χαλαζια ας πουμε που ειναι ουδετερος να ησυχασεις...
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κι αυτη μια λυση αλλα τουλαχιστον για μενα η εσχατη...
και η καλυτερη και πιο αποτελεσματικη θα ηταν βεβαια αλλα ειναι λιγο πακετο!θα το παλεψω λιγο με αυτο το χαλικι και θα δω... για την αναταραξη ομως αν μπορει να μου πει καποιος...πλιζ... εχει σχεση με το ph? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω να σου απαντησω για την αναταραξη αλλα το ph μπορεις να το ριξεις μεσω ειδικων σκευασματων που κυκλοφοτουν στο εμποριο!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλικι | border | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-10 00:04 |
ΧΑΛΙΚΙ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-02-09 18:13 |
χαλικι. | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 27-11-07 23:58 |
υποστρωμα-χαλικι | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-07 21:10 |
χαλικι | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 30-03-05 13:03 |