|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα προτιμούσα να μην την βουλώσω μόνιμα... Μπορεί στο μελλον να βαλεις σαμπ...
|
||||
|
||||
![]()
Για γεννήστρα το θέλω οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω σε αυτό ποτέ sump αλλά ούτε να κάνω και το ενυδρείο αυτό sump (δεν με βολεύει στις διαστάσεις)
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτό θα μπορεί να βγεί με μια φαλτσέτα κιολας... Αμα δεν βαλεις παρα πολυ δύναμη αλλα εχει π.χ. 1-2 χιλιοστά κενο, θα φύγει πολύ ευκολα, ενω θα κρατάει πολύ καλα, και δεν θα έχεις πρόβλημα με την στεγανότητα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα crazyio, καντο οπως σου λεω.
Εχω κανει το ιδιο σε 650αρι εδω και χρονια... ![]() Αν συμβει οτιδηποτε εχεις το ελευθερο να κηνυγησεις εμενα, περνω ολη την ευθυνη! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι θα γίνει παίδες...
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... ![]() ![]() ------------------------- Κώστα και Tsoum έκανα αυτό που μου είπατε .... Τώρα θα περιμένω 2 24ώρα να στεγνώσει καλά και μετά θα το γεμίσω να δώ τι παίζει .... ελπίζω να μην υπάρχει διαρροή ... ευχαριστώ και πάλι ... ![]()
Ιωσάς Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. I guess Ill always be a soldier of fortune.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 28-03-11 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω να το πατισες καλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το πάστωσα στην σιλικόνη (το μικρό κομμάτι 10χ10) και το ενυδρείο το είχα πάνω σε τραπέζι ..
το πάτησα όσο μπορούσα και ουσιαστικά έβαλα και όλο το βάρος μου πάνω πατώντας το ... ε τι διάολο .. πόσο ακόμα να το πατούσα ![]() έβαλα σιλικόνη και γύρω γύρω και την έστρωσα και με το δάχτυλο ... αποτελέσματα σε 2 24ωρα .... ![]() (τόσο δεν χρειάζεται για να στεγνώσει καλά η σιλικόνη ? )
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εύκολο φυτό για κάλυψη επιφανειών;;; | Blaze94 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 02-05-11 15:32 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Δημιουργία Τρύπας στο Καπάκι | gio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-03-10 08:19 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |