|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ σου ξαναλέω ότι κάποιοι εδώ μέσα δεν είναι παντωγνώστες να τα ξέρουν όλα σαν και εσένα .. και πρέπει να δουν για να βοηθήσουν εκτός και αν δεν θες βοήθεια στην τελική
|
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνώ με τον dinoc ... πάντα βοηθάει να βγάλεις μια φωτογραφία ενώς λεπτού δουλειά είναι ( και υπάρχουν άτομα καινούργια στο φόρουμ σαν εμένα που πρέπει να δούν πριν απαντήσουν)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ντίνο και Simi περιμένω την βοήθειά σας λοιπόν ....
Τώρα έχετε και φωτογραφία ....
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω πως θα συμφωνίσω με τον tsoum πιο πάνω ... σε έχει πει τι να κάνεις και φένεται να ξέρει
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα προτιμούσα να μην την βουλώσω μόνιμα... Μπορεί στο μελλον να βαλεις σαμπ...
|
||||
|
||||
![]()
Για γεννήστρα το θέλω οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω σε αυτό ποτέ sump αλλά ούτε να κάνω και το ενυδρείο αυτό sump (δεν με βολεύει στις διαστάσεις)
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτό θα μπορεί να βγεί με μια φαλτσέτα κιολας... Αμα δεν βαλεις παρα πολυ δύναμη αλλα εχει π.χ. 1-2 χιλιοστά κενο, θα φύγει πολύ ευκολα, ενω θα κρατάει πολύ καλα, και δεν θα έχεις πρόβλημα με την στεγανότητα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εύκολο φυτό για κάλυψη επιφανειών;;; | Blaze94 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 02-05-11 15:32 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Δημιουργία Τρύπας στο Καπάκι | gio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-03-10 08:19 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |