|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, εγώ έχω ένα zebra nerite και ποτέ δεν μου άφησε κανένα αυγό, δεν ξέρω μάλλον έπεσα στην περίπτωση.
Πάντως όσο για την άλγη είχα το ίδιο θέμα όταν είχα πλαστικά φυτά στο ενυδρείο, από τότε που μπήκαν τα αληθινά εξαφανίστηκε (δεν εννοώ ότι την δημιούργησαν τα πλαστικά αλλά όταν μπήκαν τα αληθινά υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ φυτών και άλγης-οπότε επέζησαν τα φυτά και η άλγη την έκανε) ![]() Μετά οι ανούμπιες είχαν άλγη στα φύλλα τους και όταν έβαλα τα endlers σε μία μέρα την εξαφάνισαν εντελώς.... Αυτά από την εμπειρία μου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nομιζω χρειαζονται δυο ατομα διαφορετικου φυλλου για αυγα.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πιθανόν,
βασικά το έγραψα αυτό γιατί έχω ακούσει γενικότερα πολλές απόλυτες απόψεις για αυτά τα σαλιγκάρια και τα αυγά που αφήνουν και σε εμένα κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όταν τα πήρα ήταν 3 και πάλι δεν είχα δει αυγά.Με αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς είχα την εντύπωση ότι τα θηλυκά είτε είναι μόνα τους είτε με αρσενικά γεννάνε αυγά συνέχεια και γεμίζει το ενυδρείο άσχετα με το αν θα γεννηθούν μικρά (κάτι που δεν γίνεται σε γλυκό νερό). Αν όντως αυτό ισχύει τότε το δικό μου είναι αρσενικό. Όπως και να 'χει τα zebra nerite ειναι πολύ παλικάρια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα σαλιγγαρια ποτε γενανε;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ τα έχει αναλυτικά: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398
Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον φίλο μας thoikos γιατί το θέμα ήταν για την άλγη και το πήγαμε αλλού και του το χαλάσαμε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα δεν βγαινουν τα σαλιγκαρακια. Για να εκκολαφθουν θελει το υφαλμυρο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει? | supermanx | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 9 | 12-12-08 02:15 |
Οι πέτρες μου μυρίζουν θάλασσα.Υπάρχει πρόβλημα? | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-03-08 21:00 |
Υπάρχει τρόπος; | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-03-08 14:36 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |