|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον Αυτα που είπατε.η ερώτηση μου Είναι η εξής:αλλαγεs Νερού νά γίνουν; Και αν Ναι Ανά πόσες Μέρες; To νερό Είναι Ακόμη θολό και αρχίζει Να Έχει Ένα ελαφρύ Χρώμα κίτρινο Καί έντονη σάν όξινη μυρωδιά.Παράμετροι νερού φυσιολογικές. αμμωνία 0 νιτρωδη 0 νιτρικα 10.Tα ψάρια συμπεριφέρονται φυσιολογικά προς Το Παρόν.
|
|
||||
|
||||
![]()
H αποψη μου ειναι οτι σε περιπτωση bacteria bloom και αφου δεν μετρας αμμωνια, οι αλλαγες δεν θα βοηθησουν τοσο οσο η εξαλειψη των οργανικων στο βυθο και ισως στο φιλτρο, με μια σκουπα στο βυθο και ενα καθαρισμα στο φιλτρο.
Καθαρισε οτι σαπια φυτα υπαρχουν και σκουπιδια.
|
|||
|
|||
![]()
κατάλαβα.To παράξενο Είναι ότι Και αλλαγή Νερού που έκανα Ξεθολώνε προς στιγμή και την επόμενη μέρα γινόταν Χειρότερο Δεν έβλεπα μέσα τίποτα από την θολούρα.οπότε το αφήνω στην ησυχία του Θα piξω και ένα σεντόνι επάνω στό ενυδρείο να μην το βλέπω Γιατί µε Έχει νευριασει αυτή η υπόθεση.Τελευταία ερώτηση για το Θέμα.ξέρει κανείς λογικα Πότε θα Ξεθολώσει To νερό υπό κανονικές συνθήκες Πάντα.1 MHNA; 2 MHNEΣ; Γιατί Δεν θέλω Να µπω Στην διαδικασία Να το ξεστησω Και Ξανά από την Αρχή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιπος η εμπιροτερι ξεχασαν την υχθιοφορτισι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το bacterial bloom οφειλεται σε συγκεντρωση ετεροτροφικων βακτηριων που δρουν στο βυθο σε αναεροβια κατασταση λογω αυξημενων οργανικων τρεφομενα απο αυτα. Αυτα πολλαπλασιαζονται γρηγορα και περνανε σε αεροβια φαση μεσα στη στηλη του νερου. Οσο εβγαζες εσυ νερο με βακτηρια, τοσο πολλαπλασιαζονταν τα βακτηρια του βυθου και περναγαν παλι στη στηλη του νερου. Γιαυτο σου ειπα καθαρισε βυθο.
|
|||
|
|||
![]()
επειδή δέν θέλω νά Μπώ στην διαδικασία αγοράς λάμπας UV γιατί Από Αυτα που είπατε Γιά τα συγκεκριμένα βακτηρία λογικα μόνο η UV Θα Τα τακτοποιούσε μήπως γνωρίζει κανείς υπό κανονικές συνθήκες πάντα δηλ. ταίσμα 1 Ανά 3 μέρες Φουλ Αέρα Και ο βυθός πάντα καθαρός Πότε θα δω Το νερό Να Αρχίζει να Καθαρίζει; 1 µήνα 2 μήνες; Απλά να Ξέρω πότε θα δω Τα ψάρια.έως τότε Θα δουλέψει To Σεντόνι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιγες μερες.,
Φωτα κανονικα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 14-12-10 16:29 |
Θολο νερο | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 02-08-10 14:24 |
θολο νερο | τονυ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-02-08 20:38 |
θολο νερο | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-08 13:59 |
προβλημα με θολο νερο στο 7μηνων ενυδρειο | xripas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 04-05-07 13:39 |