|
|
||||
|
||||
![]()
Κι οπως φαινεται δεν θα μαθουμε ουτε και τωρα την πραγματικη χωρητικοτητα του καλαθιου του 302
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶μα μάθουμε στα σίγουρα, πόσα γραμμάρια είναι ένα λίτρο siporax, τότε ίσως να τα καταφέρουμε..........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όσο αφορά το θέμα μου υπάρχει καμια πρόταση
------------------------- από εδώ θα καταλάβεις περίπου ποσα kg είναι 1 l siporax http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1847 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1973 : 23-03-11 στις 20:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ειχα μετρησει με ογκομετρικο και ζυγαρια αλλα δεν θυμαμαι 100%. 290γρ νομιζω ειναι το λιτρο. Ας μας πει και κανενας αλλος για σιγουρα
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο μου σχετικά με το θέμα της επιλογής του φίλτρου, αν δεν σε απασχολεί το οικονομικό, πήγαινε προς 2 fluval 405 που είπες ότι σκεφτόσουν να πάρεις. Εγώ θα τα προτιμούσα από την άλλη επιλογή σου, λόγω μεγαλύτερου όγκου υλικών που χωράνε.
ΑΝ τώρα σκέφτεσαι και το οικονομικό μέρος, πάρε δύο sun sun 304 (2.000lt/h). Έχουν την ίδια χωρητικότητα υλικών με το 405 (περίπου), αλλά έχουν πολύ μεγαλύτερη περιστροφή νερού. Εγώ αυτό θα έκανα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί όχι ένα Fluval FX5 μαζι με καποιο κινεζο;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φίλτρου | akiriazides | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-10-10 02:51 |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Επιλογή φίλτρου | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-04-08 15:49 |
Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |