|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε σωτήρης το link που έβαλες δεν μου βγάζει κάτι.τώρα όσος αφορά τα sun sun δεν ξέρω,ίσος πάρο ένα την επομενη εβδομάδα για να το δοκιμάσω
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο μου είναι το link για το μεγάλο το sun sun.
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2177 Έχω ένα εδώ και λίγες μέρες, και δουλεύει θαυμάσια. Εντελώς αθόρυβο, και χωρίς προβλήματα. |
|
||||
|
||||
![]()
η επιλογή τον φίλτρων θα γίνει με βάση 2 κριτήρια που ξέχασα να αναφέρω
1-ο χορός για το βιολογικό υλικό να είναι όσο πιο μεγάλος γίνετε 2- η κατανάλωση τα sun-sun πέρα από το 302 που έχει 18w όλα τα υπόλοιπα έχουν μεγάλη κατανάλωση.ίσος πάρο όπως για να δοκιμάσω το 302 αν και δεν ξέρω τι χωρητικότητα έχει |
|
||||
|
||||
![]()
2-3 λιτρα χωραει...
|
||||
|
||||
![]()
Το 302 Νίκο μου, έχει 3 καλαθάκια.
Το κάθε ένα, χωράει περίπου μισό κιλό siporax. Εγώ έχω βάλει στα δύο siporax, στο τρίτο τύρφη και από πάνω λίγο ενυδρειακό βαμβάκι. Μια χαρά φιλτράκι φαίνεται........... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά φίλτρο είναι για τα λεφτά του όμως δεν νομίζω πως μπορεί να κάλυψη τις ανάγκες του ενυδρείο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα, προφανώς και όχι...........
Εγώ στα 550 λίτρα, έχω τρία φίλτρα, συνολικά 4.000 λίτρα την ώρα......... Απλώς, ένα από αυτά, είναι το sun sun 304....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το χυμα σιποραξ το λιμνισιο μιλας ετσι?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Σπυράκο, χύμα siporax, το μέτρησα με ζυγαριά στο discus in.
Δεν ξέρω πόσα λίτρα βγαίνει....... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φίλτρου | akiriazides | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-10-10 02:51 |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Επιλογή φίλτρου | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-04-08 15:49 |
Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |