|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ακριβως σαν αυτον
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι ick αυτό ...
Αυτά τα "σπυράκια" θα φύγουν όπως σου είπε ο Γιάννης πιο πάνω σε 2-3 μέρες μόνα τους .... Παρακολούθησε το ψάρι ...
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ο μαγκας ειναι αρσενικος και περναει εφηβεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που σημαίνει ότι αυτή η φωτογραφία ΔΕΝ είναι δική σου;
Δεν μας κάνεις μια περιγραφή του ενυδρείου και να βάλεις και μερικές φωτογραφίες του.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα κυριοι..ειπα τελικα να ανεβασω μια φωτο να δειτε και εσεις καλυτερα μηπως τελικα βρουμε μια ακρη.οι φωτο ειναι απο κινητο,σορυ για την αναλυση.το ασπρο εξωγκομα(σαν σπυρακι)στην ουρα του ειναι.εχει ακριβως ενα ιδιο στην αριστερη του πλευρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μία παρόμοια περίπτωση που είχα εγώ (αν και μου φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο το "σπυρί" στον δικό σου), δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα και έφυγε μόνο του μετά από μερικές μέρες.
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι η ίδια περίπτωση, θα μας πουν την γνώμη τους και τα άλλα παιδιά, αλλά να πω επίσης, ότι τουλάχιστον σε αυτή την φωτογραφία, ο δίσκος σου μου φαίνεται αρκετά αδύνατος (έχω την εντύπωση ότι βλέπω την ραχοκοκκαλιά του πίσω από το μάτι και προς την ουρά). Τρώει καλά;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου, χωρις παρεξηγηση τα 2 δισκακια που φαινονται στη φωτο δεν ειναι σε καθολου καλη κατασταση
![]() Ειναι πολυ αδυνατα!
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης!ισα ισα που σαν εμπειροτεροι με δισκους θα με βοηθησετε.δεν ειχα ιδεα οτι ειναι αδυνατοι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι τους ταϊζεις, πόσες φορές την ημέρα, τι φίλτρα έχεις στο ενυδρείο, πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο, τι θερμοκρασία έχεις στο νερό, τι μετρήσεις έχει το νερό σου, τι άλλα ψάρια έχεις με τους δίσκους, πόσους δίσκους έχεις, και πόσο καιρό έχεις ο δίσκος σου προβλήμα;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
εχουμε και λεμε.3 δισκοι,σε 180 λ φυτεμενο.ειναι το jbl rio180 με το μαμα φιλτρο.ταισμα μονο το βραδυ και μου τρωνε μονο φιλαρακι της jbl.θερμοκρασια σταθερα 26-28 βαθμους,αλλαγες νερου καθε 15 μερες γυρω στο 25-30%.δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου ρε παιδια αλλα ολα αρχισαν να χαλανε απο τοτε που εριξα μεσα μια σκονη για να ριξει το ph της βρυσης.....εμφανιστηκε η καφε αλγη που δεν λεει να φυγει....ο δισκος ειναι 3 μερες ετσι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατανοωντας και θεραπευοντας την ich/ick η white spot | kingrim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-06-14 14:59 |
Αλγη - Πρασινη Spot | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-03-09 16:49 |
Πράινη spot άλγη!! | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 18-02-09 10:05 |
Damsel white spot | AlexandraT | Mη Reefsafe | 8 | 06-11-08 19:29 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |