|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειχα ποτε θηλυκο ζωο...σε ευχαριστουμε παντωςπολυ χρησιμα αυτα που μας λες κα απο οτι καταλαβα χρειαζετε μεγαλητερη προσοχη το θηλυκο απο τ αρσενικο...
|
|
||||
|
||||
![]()
ο αρσενικός δεν θέλει καμία προσοχή (σχεδόν) για παθήσεις του αναπαραγωγικού
τα θηλυκά ,επειδή είναι στην ουσία ο Αρχηγός μιάς αγέλης σκύλων, η φύση προβλέπει να μην υπάρχουν πολλά ταυτόχρονα τα αρσενικά ακόμα κι αν υπάρχει "επιβήτορας" στην αγέλη μπορούν ευκολα να πάρουν τον δρόμο της "ξενιτιάς" και να βρούν άλλη αγέλη ,διασπείροντας έτσι και το γονίδιο της δικής τους αγέλης αλλά και εξασφαλίζοντας και το "μπέρδεμα των αιμάτων" που λέγαμε κι αλλού οπότε τα θηλυκά που δεν ζευγαρώνουν έχουν αυξημένες πιθανότητες για πυόμητρα γιατί έχουν αυξημένες πιθανότητες για ψευδοκύηση στην σκυλίτσα που έκανε ψευδοκύηση στον πρώτο της οίστρο δεν μπορεί κάποιος μέσω ίντερνετ να σου πεί τι να κάνεις κανονικά εδώ χρειάζεται ο εκτροφέας που έχει όλες τις πληροφορίες για την μητέρα και τις αδερφές της μητέρας αλλά και γενικά το ιστορικό της σειράς των θηλυκών εγώ στην θέση σου θα την στείρωνα σήμερα κιόλας-έτσι για να είμαστε σιγουρότεροι γενικά(κατάντησε αηδία αυτή η λέξη) τα περισσότερα θηλυκά σκυλιά είναι ακατάλληλα αναπαραγωγής για πολύ περισσότερους λόγους απο την ψευδοκύηση συνήθως δεν έχουν κάν τα "κότσια" να γεννήσουν ή την υπομονή να θηλάσουν κλπ κλπ κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
για αρσενικο το βλεπω τελικα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να ειχα την χαρη σου και να ειχα τοσο ευχαριστα διλληματα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου ποτε δεν διαλεγουμε σκυλο λαμβανωντας υποψην τα κατα η τα υπερ που μπορει να εχει το φυλο του σκυλου, αλλα διαλεγουμε συμφωνα με το τι θελουμε αλλα και τι μας τεριαζει συμφωνα με τις απαιτησεις του σκυλου,επειδη εχω αγιου βερναρδου γιαυτο σου γραφω την αποψη μου και μονο. Να λαβεις υποψην σου οτι θελει καθημερινη ασκηση, βολτα,απο μικρο κοινονικοποιιση και πολυ καλη διατροφη,ναξερεις οτι ειναι ενας σπανιος σκυλος και οτι ο χαρακτηρας του και το μεγεθος του θα σε ανταμιψουν σιγουρα,οσο για την ζεστη σιγουρα τετια σκυλια δεν περνουνε καλα και γιαυτο πρεπει να κανουμε οτι καλητερο για να αντιμετοποισουμε αυτο το προβλημα,οπως συχνες αλλαγες του νερου του καθως καθημερινο μπανιο και αν μπορεις και μια μικρη πισινα για να μπανειζετε οποτε αυτο θελει,να ξερεις ακομη οτι υπαρχουν πολες ρατσες σκυλων που εχουν το ιδιο προβλημα με την ζεστη οπως ΧΑΣΚΥ ΤΣΟΟΥ-ΤΣΟΟΥ ΣΑΜΟΓΙΕΝΤκα.Οσο για την συνηπαρξη με το νεας γης ολα ειναι στο χερι σου και στης γνωσεις σου τα παντα γινωντε θελει δουλια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε ο Αγιος Βασιλης ... μαζι με τον πελαργο! | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 48 | 18-02-10 12:55 |