|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι δεν φαινετε σχεδον τιποτα....εγω ομως δεν εχω ιδεα απο πριτσινια και ιστοριες. ουτε καν μηχανημα εχω για πριτσινωμα δεν ειμαι και πολυ σχετικος τελος παντων.....γιαυτο και ρωταω για ετοιμες λυσεις.... ------------------------- εβαλα λινκ το ειχα ξεχασει πριν!! σιγουρα υπαρχει θεληση, αλλα πρεπει να υπαρχει και τεχνικη και γνωση!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 21-03-11 στις 17:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- να ησουν και καπου εδω κοντα να πεταγομουν να το καναμε μπαμ μπαμ την κυριακη.αλλα εισαι 500 χιλιομετρα μακρια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis.orestiada : 21-03-11 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα....
τιποτα..... ακροφυσια για τ5, 1 μπαλαστ 2χ39 και λαμπες. Θα τα καταφερω να το φτιαξω.... |
|
||||
|
||||
![]()
καλη τυχη και ευκολια
|
|
||||
|
||||
![]()
thnx,
το λοιπον, ανοιξα το καπακι απο πανω και βρηκα το balast. ειναι 1χ39 ή 2χ18. Βρηκα ακροφυσια και μενει να βρω 1 balast 2x39 T5. Κατι εχω βρει στο ιντερνετ να κανω κανα δυο τ/φ σημερα να δω. Ξερει απο Αθηνα κανεις κανενα ηλεκτρολογαδικο κεντρο ή οπου αλλου που να εχει μπαλαστ? και να το εχει και ετοιμοπαραδοτο κιολας. Κανεις που να ασχοληθηκε και να ψαχτηκε προσφατα...?? thnx!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το μπαλαστ που εχεις τωρα ειναι ηλεκτρικο η απο τα παλια με σταρτερ???εαν ειναι ηλεκτρικο το μπαλαστ το κρατας και απλος αλαζεις τα ακροφυσια και βαζεις την Τ5.εαν ειναι απο τα παλια μαζι με σταρτερ κρατας και το σταρτερ.για την δευτερη λαμπα τωρα,προσαρμοζεις καπου το καινουργιο μπαλαστ που θα παρεις.για να σου ειναι πιο ευκολο τραβας μια καινουργια γραμμη(ρευματος) απο την πριζα και το οδηγεις στο μπαλαστ(εχει χαραγμενο σχεδιακι πανω το μπαλαστ για το που θα βαλεις το ρευμα).οταν τελειωσεις με την τροφοδωσια(απο την πριζα προς το μπαλαστ) τραβας ακομη δυο διπλα καλωδια απο το μπαλαστ προς εκει που θελεις να βαλεις την λαμπα(επισης το μπαλαστ εχει σχεδιακι για το που οδηγεις το καθε καλωδιο ως προς την λαμπα).τελος βαζεις τα ακροφυσια στα καινουργια καλωδια που τραβηξες και τοποθετεις την λαμπα.ελπιζω να ημουν οσο πιο απλος και κατανοητος γινοταν.για την αγορα του μπαλαστ θα πας σε οποιοδηποτε καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο(λαμπες,πριζες κ.α)και αγοραζεις απο εκει.προσοχη.θα ζητησεις ηλεκτρικο μπαλαστ.χωρις σταρτερ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι μια χαρα....ευχαριστω
βρηκα και αυτο! http://www.aquatek.gr/vb/showthread....wel+Rekord+800 θα παω να παρω 1 ballast 2x39w. To κακο εινια σε ολη την υποθεση οτι δεν μπορω να βαλω οσα watt θελω γιατι μαζι με τα watt μεγαλωνει και το μηκος της λαπμας. Στα εκατοστα που θελω εγω υπαρχει Τ5 μεχρι 28w. Απο οτι καταλαβα θα παω για 2χ28 (η μεγαλυτερο) Τ5 και 1χ24w ξεχωριστο balast για αλλη μια λαμπα, οπως στο λινκ. Ευτυχως βρηκα καποια ακρη. Ψαξιμο ηθελε, εκανα και 2-3 τ/φ σημερα και την βρηκα την ακρη!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
watt/lit?? | dimitris vas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 23-12-09 20:59 |
ballast για Τ5 8 watt λαμπα | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 30-09-08 21:20 |
WATT | tsagod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-12-07 23:52 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |