|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ξανα λεω ομως παλι οχι στομα με στομα.
|
||||
|
||||
![]()
Στόμα με στόμα είναι συμπεριφορά καθαρά των αρσενικών mbuna. Αν και έτυχε και εγώ προσωπικά να δω διαμάχη μεταξύ θηλυκών, αυτό τύγχαινε πάντα για να διατηρήσει κάποιο σημείο/τρύπα. δεν μου φάνηκε ότι η διαμάχη υπήρξε για την ιεραρχία και ούτε πιστεύω ότι υπάρχει Α και Β θηλυκό σε μια ομάδα. Δυνατότερο θηλυκό ναι, αλλά δεν επιβάλλεται σε καμία περίπτωση στα άλλα.
Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν υπάρχουν περισσότερα από ένα αρσενικά του είδους σε ένα ενυδρείο, τότε η ένταση μεταξύ των θηλυκών σχεδόν εξαφανίζεται.
|
||||
|
||||
![]()
ισως να ειναι γνωρισμα μονο των σαουλοζι?? υπαρχει σαφεστατα Α θηλυκο που επιβαλλει συχνα-πυκνα την κυριαρχια του στα αλλα και παιρνει και λιιιιιγο διαφορετικο χρωμα. (εμφανιζει αχνες κιτρινες μπαρες)
![]() σας προσκαλω να ερθετε να τα καμαρωσετε.
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη?Τα 1Μ + 2 FE ειναι τελικα 3 Μ????Ο κυριαρχος αρσενικος κανει παιχνιδια μερικες φορες με το 3ο αδυνατο που το κυνηγαει το 2ο....Μπορει να ειναι το δευτερο αρσενικο και να πιεζει τοσο πολυ την 3η θυληκια????
|
|
||||
|
||||
![]()
στομα με στομα ενοω πανο
|
|||
|
|||
![]()
Για να επανελθω στο θεμα μετα απο καιρο που ειχα εξελιξεις...Τα 2 socolofi που αγορασα για θυληκα και ειχαν πιαστει στομα με στομα ειναι οντως θυληκα...Το ενα το αλλαξα βεβαια με ενα αλλο που ειναι θυληκο και το κατατρεγμενο που ειχε πιαστει στομα με στομα με το προιγουμενο ειναι μπουκωμενο εδω και 5 μερες...
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα..εσυ το προχωρησες κι αλλο....λενε οτι τα θυληκα δε μαλωνουν...εγω ειχα την εμπειρια των θηλυκων καυγαδων αλλα οχι στομα με στομα (κοινως γυναικεια μαλλιοτραβηγματα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εγώ αντιμετώπησα ποτέ τέτοια συμπεριφορά, με όσα είδη μπούνα είχα στην κατοχή μου.
|
||||
|
||||
![]()
Απλα οπως ειπαν και παραπανω
Παράθεση:
Πάντως αψημαχίες μεταξύ θηλυκων εγω δεν ειχα ποτε.... |
|
|||
|
|||
![]()
Προσοχη παιδια!Δεν το κανουν συνεχεια το "στομα με στομα".Στην αρχη εγινε οταν πρωτομπηκαν τα ψαρακια μαζι...Δεεν ξανα εγινε....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
επιθετικοτητα γλυφτων | vasilis81 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 03-05-10 03:05 |
επιθετικοτητα Petrochromis Trewavasae | thanasis76 | Tanganyika | 17 | 30-12-09 21:42 |
επιθετικοτητα ραμιρεζι | petros | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 10-12-08 20:01 |
Αυξημενη επιθετικοτητα απο οσκαρ | emperor | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-08-07 09:46 |