|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να κάνεις κάτι και να δώσεις βάθος... Στις πρώτες φωτογραφίες που έχεις δώσει δεν συνέβαινε αυτό. Αλλά τώρα, λίγο κάποιες αλλαγές που έκανες στις πέτρες, και περισσότερο η άλγη που κάλυψε τις πέτρες και η ανάπτυξη του γρασιδιού συμβάλουν στο να χαθεί η αίσθηση του βάθους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιθανόν να φταίει η φωτογραφία, ίσως η γωνία λήψης. Βάλε τις φωτογραφίες δίπλα - δίπλα να δεις την διαφορά
|
||||
|
||||
![]()
η γωνια ηταν διαφορετικη στανταρ την παλια την εβγαλα απο την κουζινα ενω την νεα ακριβως μπροστα απο το ενυδρειο βαλε και την αλγη που εχει δωσει ενα ιδιο χρωμα παντου .... θα δω μαλλον πρεπει να τα βαλω και με αυτην την αλγη...
ήμουν σε ένα αυτοκίνητο φίλου και έφευγα όταν εσύ με την σύζυγο έβγαινες από το Λίντl... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγώ με το δισδιάστατο του θέματος και θα σου πρότεινα να βάλεις και άλλες μικρότερες όρθιες πέτρες μπροστά από τις μεγάλες και να αλλάξεις την κατεύθυνση στο δρομάκι ανάμεσα στα "βουνά".Ή ακόμα να τις βάλεις από τη μία πλευρά και να μειώνεται το ύψος του βουνού σιγά σιγά.
Βέβαια δεν είσαι κανένα μαγαζί για να κάνω παραγγελίες αλλά θέλω να σε βοηθήσω όσο μπορώ με τις λίγες μου γνώσεις. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H hydrocotyle είναι leucocephala ή sibthorpioides;
|
||||
|
||||
![]()
εγω για μαριτιμα το ξερω :ρ
Κωστα τις πετρες τις εχω βαλει ετσι ωστε να ειναι ολες ''φαγωμενες'' απο την μια πλευρα σαν να τις εχει ''φαει'' ο ανεμος οποτε δεν θελω να τις αλλαξω θα ψαξω καποιον αλλο τροπο οσο οριμαζει και το ενυδρειο απο κοντα δεν ειναι ετσι οποτε πρεπει να πειραματιστω και με τις φωτο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |