|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι mineral rock την ονομαζουν οι Σιγκαπουρεζοι.
Λεει οτι κανει καλο στον σκελετο τους. Στο crs cube πεθαιναν δυο καθε μερα και με το που την εβγαλα ξαναηρθε στα ισια τους. Ευχαριστω για τα λογια σας. Καμια πρατηρηση δεν εχετε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που βρήκες mineral rock... Σιγκαπούρι? Καμιά φώτο από τις γαρίδες ![]() ![]() ![]() Για ψύξη τι κάνεις??? Όμορφο είναι, με πολύ πράσινο, σωστός παραδεισος!! Νομίζω πως το έφτασες εκεί που πάει για 30 λίτρα... εγώ ίσως να έβαζα και καμιά πέτρα... και τις μπροστινές "βεργες" αντί για όρθιες, να "βγένουν" από τα φυτά προς την όψη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ebay aqmagic. ψυξη το καλοκαιρι βαζω εναν ανεμηστηρα 220V και δουλευει με elliwell. οσο για την εξατμηση βοηθαει η αναπληρωση, Σε ευχαριστω για την παρατηρηση σου. ------------------------- Παράθεση:
Μπορει να ητανε και καποια συμπτωση αλλα οταν τις εβγαλα εγω σταματησαν οι θανατοι. Η πετρα ειναι απο malasia λαθος χωρα εγραψα πιο πανω ζητω συγνωμη.
Πωλούνται Γαρίδες Red Crystal Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 22-03-11 στις 23:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει και σε υγρή μορφή , αλλά το θέμα είναι ότι μπαίνει για το "άσπρισμα" στις CRS στις cherry που έχω δεν είδα καμοιά να πάει πάνω του.Κακό δεν κάνει πάντος. Εσύ φίλε μου παρατήρησες κάτι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano cube | gianelos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 01-10-10 21:50 |
Φως για nano cube 7lt | ant-mi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-11-09 20:39 |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |
Plexi Cube | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 16-12-05 19:37 |