|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, βέβαια είχα δει δεν θυμάμαι ποια μέρα,μια από τις προηγούμενες, ΝΟ3 γύρω στο 10... Θα το τσεκάρω και αυτό αύριο με τα υγρά τεστ για σιγουριά...
Αμμωνία δεν έχω... |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω, μήπως μπορώ να βάλω κανένα Ancistrus;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπαινουν σε ζευγαρι.Αν δε βαλεις τα κορυ μπορεις.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε krispie απ οτι βλεπω μενεις Αθηνα,το ph σου αν δεν κανεις καμια επεξεργασια του νερου σου(τυρφη η α/ο)αποκλειεται να ειναι 6.8-7,ειναι σιγουρα μια μοναδα παραπανω.Παρε υγρα τεστ για το ph και μετρησε το για τα sticks δεν ειναι αξιοπιστα.Επεισης τα ραμιρεζι ειναι πολυ ευαισθητα ψαρια και γνωμη μου ειναι αν τα βαλεις να τα βαλεις τελευταια για να εχεις ριξει το ph και να ειναι καλα στρωμενο το φιλτρο σου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προς το παρών έχω πάρει 8 νεον και τα πάνε καλά... Σε περίπτωση που δεν βάλω corydoras τι άλλο μπορώ να βάλω; Έχει προαναφερθεί ένα ζευγάρι pleco... Κάτι άλλο; |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλη ερώτηση, με τι θα μπορούσαν να μπουν ένα ζευγάρι Pelvicachromis pulcher(Kribensis);;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Νέο ενυδρείο - επιλογές - βοήθεια! | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-08-08 23:04 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |