|
|
||||
|
||||
![]()
Eπιφοβο φενεται! Γιατι ομως εχει τοσες φυσαλιδες στην κοληση?
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να βαλω και το χερι μου στη φωτια νομιζω πως δε θα εχεις προβλημα...
|
||||
|
||||
![]()
Φυσαλλιδες και τριχοειδη σχισιματακια = κακη κολληση με οτι συνεπαγεται σε αυτο απο θεμα επικινδυνοτητας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως ειναι ανησυχητικες οι φυσαλιδες, αυτο που με φοβιζει ειναι το σπασιμο του τζαμιου... Υπαρχει τροπος επισκευης χωρις να το αδειασω τελειως? Εκανε 6 μηνες να ισορροπισει και τωρα μαλλον παει για διαλυση...
![]() Οι εμπειροι των DIY πιστευετε οτι ειναι τοσο μεγαλες οι πιεσεις στο 6αρι τζαμι με τις διαστασεις που ανεφερα ωστε να δικαιολογει το σπασιμο??? Η ειναι ξεκαθαρα θεμα κακης μετρησης? Το λεω αυτο γιατι η κολληση οταν το πηρα ηταν αψογη χωρις φυσαλιδες....
|
||||
|
||||
![]()
Αν οταν το πιρες η κολισης ειταν (ΦΕΝΟΤΑΝ ) ενταξι τοτε σιμενι οτι ξεκολαι,η οχι καλις, η καταλιλις σιλικονις.παρε τα μετρα σου.εγω πιστεβο οτι καπια στιγμι θα βγαλι νερο.Το σπασιμο πρεπι να ειναι απο το ανιγμα της γονιας του τζαμιου.Εχι κοντρες?
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι επικυνδινο πρεπει να επισκευαστει αμεσα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει πανω κοντρες μονο μπροστα και πισω και διπλο πατο...
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχη ηδικη κολα λεγετε ΟΡΚΑ πωλητε σε πετ σοπ και την δουλευης με γεματο ενυδριο και ψαρια μεσα.Ειναι κατι σαν σιλικονη και βαζεις κατα μηκος στις κολησεις στις γωνιες απο μεσα και εισε ΟΚ εγω δεν την εχω δοκιμαση αυτα μου ειπε ενα πετ σοπ και τα γραφη και επανω στην κολα αυτο το διαβασα,η τιμη της τσουζει λιγο περιπου στα 30ε το σολιναριο το οποιο εχει μεγεθος σαν την σιλικονη,σκεψου και πραξε και ο Θεος βοηθος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροή στην chaeto? | freediver | Κυκλοφορία | 6 | 27-02-11 22:46 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ..... | katamagias | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 03-11-09 15:22 |
ΚΟΛΛΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ LASER..??? | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 11-04-07 12:43 |
Κολληση τζαμιου με πλεξι γκλας | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-07-06 20:51 |
ειναι δυσκολο;κολληση τζαμιων | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 23-10-04 10:01 |