|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν εκανα για τα ενυδρεια ακομα..βασικα εχω μονο ενα τεστ νιτρικα..το απογευμα θα κανω...με στικακια εκανε η γυναικα μου το πρωι στην βρυση 10 με 15 το βγαλε...με υγρα τεστ 5 ισως 5 +
υς:ειναι και τοξικα αυτα τα υγρα απ οτι διαβασα... βαζω γαντια κτλ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Θα μας τρελλανεις Λαζαρε. Τι μαρκα ειναι το τεστ? Και γιατι φτανει μονο για μια μετρηση?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ok Λαθος εκφραστηκα...εννοω απο υγρα τεστ εχω μονο για νιτρικα οχι για ph αμμωνια κτλ κτλ... τωρα για το αν ειναι τοξικα ή οχι αυτα τα τεστ απο δω μεσα διαβασα καποιος που εγραφε πως περιεχουν καδμιο(δεν αναφεροταν σε συγκεκριμενη μαρκα αν θυμαμαι καλα)...δεν ξερω αν περιεχουν τα συγκεκριμενα που εχω (εψαχνα συστατικα αλλα δεν βρηκα)....της api ειναι το τεστακι |
|
||||
|
||||
![]()
Σώπα ρε συ Λάζαρε.......... απλώς μην το πιείς...........
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εκεινος προτεινε να φοραμε γαντια...αλλος βεβαια ελεγε αλλα...οτι ειναι μεν τοξικα αλλα αρκει να μην γινονται χοντραδες..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11120 |
|
||||
|
||||
![]()
Σε φανταζομαι να μετρας νιτρικα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οχι δα ,αυτη ειναι η στολη* προετοιμασιας οταν πινω νερο
υς:βραδυνη |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλώνω άγνοια για την τοξικότητα τους και σε ποιο βαθμό ισχύει, αλλά από την
εμπειρία μου μέχρι σήμερα χωρίς να δείχνω κάποια μεγάλη προσοχή κατά τη χρήση τους ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιμες!!!!!!!!!!! | drak7family | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 22:43 |
full νιτρικα+νιτρωδη | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 12-12-09 20:40 |
το PH επηραζεται απο τα νιτρωδη και τα νιτρικα? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-05-09 20:52 |
προβλημα με τις τιμες νερου | loverman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-02-09 19:34 |
ΥΨΗΛΑ ΝΙΤΡΩΔΗ HELP!!!!!!!!!!! | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 29-01-09 15:34 |