|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εμενα με προκαλει εντυπωση που σημερα ανεβηκαν εστω λιγο...
τα applesnail θα την βγαλουν καθαρη? ------------------------- και γω επισης!υποθετω δεν εχει ολοκληρωθει ακομα ο κυκλος του αζωτου παρα τα οσα εχω κανει οπως ειπε ο γιωργος?!τι να πω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 14-03-11 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα και το νερο της βρυσης που βαζεις
|
|||
|
|||
![]()
ειναι απαραιτητο?γιατι εχω ενα μικρο ενυδρειο και ολα λειτουργουν μια χαρα...και τιμες κτλ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο μικρο ενυδρειο που χω τον μονομαχο μηνες τωρα οι μετρησεις ειναι μια χαρα...στο μεγαλο ενυδρειο που εστησα ενα μηνα τωρα παρατηρουνται τα προβληματα
|
|
|||
|
|||
![]()
προφανώς πήρες μπόλι από το μονομαχοενυδρείο σου και έβαλες στο 110ρι σου... πιθανώς η ποσότητα από το μπόλι δεν ήταν αρκετή και δεν έφτασε η βιολογία σου... ξαναμπόλιασε με μεγαλύτερη ποσότητα...
|
|
|||
|
|||
![]()
ετσι ακριβως..δεν υπαρχει φοβος μην διαλυσω την βιολογια του (μικρου)φιλτρου στιβοντας?εννοω δεν μεινουν επαρκη βακτηριδια κτλ..λογικα οχι ε?αλλωστε και το ιδιο το νερο αλλα και τα υλικα εχουν τωρα..σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να φτανει 50 νιτρικα σε ενυδρειο 110λ με δυο απλ μονο, ειναι καπως...
|
|||
|
|||
![]()
οχι οτι ειναι λιγα..μια 30αρα την εχω,αλλα οντως στο μικρο ολα νορμαλ...οποτε το νερο βρυσης δεν ειναι προβλημα..παραλειψη μου που δεν αναφερθηκα στο αλλο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μη λυνουμε σταυρολεξα, αν δε σου κανει κοπο και για να βρουμε ακρη μετρα βρυση και γραψε τιμες (οχι με μοναδα μετρησης "μια χαρα" "δυο χαρες" κλπ αλλα σε ppm
![]() Και για τα ενυδρεια τις μετρησεις. Οπως και καθε ποτε κανεις αλλαγες και σε τι ποσοστο ΥΓ με τι τεστ μετρας;
|
|||
|
|||
![]()
ερωτηση παγιδα
![]() θα την πω την αμαρτια μου.στικακια περιμενω να παρω ζουμια αλλα μεσα στην εβδομαδα ------------------------- θα μετρησω το μικρο τωρα.. ------------------------- νιτρωδη γιοκ...νιτρικα 40 με 50 χμμμ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 15-03-11 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιμες!!!!!!!!!!! | drak7family | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 22:43 |
full νιτρικα+νιτρωδη | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 12-12-09 20:40 |
το PH επηραζεται απο τα νιτρωδη και τα νιτρικα? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-05-09 20:52 |
προβλημα με τις τιμες νερου | loverman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-02-09 19:34 |
ΥΨΗΛΑ ΝΙΤΡΩΔΗ HELP!!!!!!!!!!! | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 29-01-09 15:34 |