|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω μετρησεις για αμμωνια..
καθαρισμο του φιλτρου δενε χω κανει ... ψαρια δεν εχω μονο δυο applesnail δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα δε μπορω να καταλαβω τι εχεις κανει ακριβως!! Οταν εβαλες μπολι με τι το ταιζες?
Χωρις μετρησεις αμμωνιας δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις αν εχει στρωσει! ![]() Τα ΝΟ2 δειχνουν οτι δεν εχει τελειωσει ακομα ...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως στο καλό μπορείς να παίρνεις μετρήσεις νιτρωδών 1 και νιτρικών 40, με μόνο δύο μηλοσαλίγγαρα σε ένα ενυδρείο 110 λίτρων.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εμενα με προκαλει εντυπωση που σημερα ανεβηκαν εστω λιγο...
τα applesnail θα την βγαλουν καθαρη? ------------------------- και γω επισης!υποθετω δεν εχει ολοκληρωθει ακομα ο κυκλος του αζωτου παρα τα οσα εχω κανει οπως ειπε ο γιωργος?!τι να πω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 14-03-11 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα και το νερο της βρυσης που βαζεις
|
|||
|
|||
![]()
ειναι απαραιτητο?γιατι εχω ενα μικρο ενυδρειο και ολα λειτουργουν μια χαρα...και τιμες κτλ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο μικρο ενυδρειο που χω τον μονομαχο μηνες τωρα οι μετρησεις ειναι μια χαρα...στο μεγαλο ενυδρειο που εστησα ενα μηνα τωρα παρατηρουνται τα προβληματα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να φτανει 50 νιτρικα σε ενυδρειο 110λ με δυο απλ μονο, ειναι καπως...
|
|||
|
|||
![]()
οχι οτι ειναι λιγα..μια 30αρα την εχω,αλλα οντως στο μικρο ολα νορμαλ...οποτε το νερο βρυσης δεν ειναι προβλημα..παραλειψη μου που δεν αναφερθηκα στο αλλο ενυδρειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιμες!!!!!!!!!!! | drak7family | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 22:43 |
full νιτρικα+νιτρωδη | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 12-12-09 20:40 |
το PH επηραζεται απο τα νιτρωδη και τα νιτρικα? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-05-09 20:52 |
προβλημα με τις τιμες νερου | loverman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-02-09 19:34 |
ΥΨΗΛΑ ΝΙΤΡΩΔΗ HELP!!!!!!!!!!! | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 29-01-09 15:34 |