|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το 1 από τα 4 που έχω μετρήσει, έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη φωτο.
αναμενουμε κι αλλες
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έβλεπα 3-4 γκαπάκια να κόβουν βόλτες, αλλά... δεν είχα χρόνο να βγάλω φωτογραφίες! "Έβλεπα" κάποιες ωραίες φωτογραφίες, και έσκασα που δεν τις έβγαλα.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
την δήλωσες την γέννα ρε στον ΨΟΕ?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω εβαλα σημερα ενα χαρεμακι guppy στο ενυδρειο μου και γεννησαν...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εμενα προσφατα (περιπου 1.5μηνα) τα platy μου απο την εμπειρια μου θα σου πω τα εξης
επεζησαν 7 απο τα μικρα τα οποια πλεον εχουν μεγαλωσει αρκετα χωρις να εχω κερατοφυλλο και δεν εβαλα καμια γεννηστρα.Ισως οπως σου ειπαν και παραπανω επεζησαν τα πιο δυνατα.Στην τροφη δεν εδωσα ποτε ιδιαιτερη βαση(δεν ξερω αν ειναι σωστο) αλλα θεωρω οτι σ ενα οριμο ενυδρειο με φυτα ολο και κατι θα βρουν να τσιμπησουν,ειτε αλγη ειτε τροφη μικροσκοπικη που δεν εφαγαν τα μεγαλυτερα αυτα απο μενα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ τους δίνω αυτήν: http://www.sera.de/en/products/fresh...ipan-baby.html Και έχω ταυτόχρονα μωρά γκάπυ, πλάτυ και μόλλυ (πανικός γίνεται στο ενυδρείο. Σε λίγο με βλέπω να αρχήσω να χαρίζω!!). Όλα τους μεγαλώνουν μια χαρούλα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστα πλάτυ | mpoumpoula | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 27-01-11 00:58 |
Βοήθεια σε Πλάτυ!! | mikeepidio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 16-08-10 00:01 |
Ξιφοφόροι ή πλάτυ??? | pizzahot | Ζωοτόκα | 12 | 02-03-10 18:30 |
Πλάτυ όπως γκάπυ; | sailim | Ζωοτόκα | 2 | 24-02-10 08:43 |
Να μου ζήσουν τα μικρά πλάτυ!!! | gianna | Ζωοτόκα | 3 | 25-01-10 23:45 |