|
|
|||
|
|||
![]()
τι ειναι το μπολι?
![]() κοιτα το ενυδρειο εγω το δουλευω ενα μηνα και...παλι χρειαζομαι αντιχλωρικο?οκ αυτα με τισ αμμωνιες θα φροντισω να τα προμιθευτω..το φιλτρο ειναι μεσα εχει κατι σαν μαυρη θηκη στην μια μερια εχω ανθρακα κατι για τα αλατα νομιζω κ φιλτρα κ τον θερμοστατη ...απο την αλλη μερια εχει αυτο που ανακυκλωνει το νερο.. ![]() τα ψαρια δηλ ειναι πολλα?θελω να παρω γλειφτη γιατι εχει πιασει κ πρασιναδα κ κανενα μικρο ακομα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητή φίλη, δεν ακούς! ¶κουσε τις υποδείξεις του φίλου πιο πάνω και "ξεκοκκάλισε" το κάθε άρθρο που αφορά τους αρχάριους. Εκεί θα βρεις ότι ζητάς. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να γραφτούν σε στυλ διαλόγου. Αν διαβάσεις και συνεχίσεις να έχεις ερωτηματικά, απλά εδώ θ α είμαστε πάλι για βοήθεια.
|
||||
|
||||
![]()
Μπόλι:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934 Αντιχλώριο βάζεις κάθε φορά που κάνεις αλλαγές νερου (συνήθως 25-30% την εβδομάδα).
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν απίστευτα συμπυκνωμένες πληροφορίες στα πρώτα 10 υπομνήματα της ενότητας "Αρχάριοι γλυκού νερού". Θα μάθεις ότι χρειάζεται για το ξεκίνημα ενός ενυδρείου αφιερώνοντας λίγο χρόνο. Είναι πραγματικός θησαυρός.
Επίσης διάβασε και εδώ: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/enydreia.htm Το χόμπυ που ξεκινάς είναι υπέροχο γιατί έχει πολύ βάθος. Αυτό είναι τελικά που μας έκανε όλους εδώ να κολλήσουμε. Στην αρχή θα τα έχεις όλα μπερδεμένα. Σύντομα θα τα ξεκαθαρίσεις και θα κολλήσεις ακόμη περισσότερο. Καλώς ήρθες!
|
||||
|
||||
![]()
πανω κατω σου ειπαν τα παιδια τι πρεπει να διαβασεις...
απο μενα...καλως ηρθες!!!
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήλθες και από εμένα !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια θα προσπαθισω να βρω χρονο να τα διαβασω ολα αν κ τα κοιταξα λιγο τωρα κ καταλαβα πως πρωτον εχω πολλα ακομα να μαθω κτο προβλημα μου πρεπει να ειναι η αμμωνια!
το σαββατο θα προμιθευτω τα απαραιτητα ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arxarios apories ... kai genikos thelw plirofories.. | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 07-06-09 21:06 |
Apories | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:27 |