|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
copy και έφυγε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
good!!!!!
είμαι περίεργος αν θα απαντήσουν... και πάνω απ' όλα τι θα απαντήσουν... το καλό είναι ότι έχω αρκετή υπομονή και αρκετά γαϊδουρινή υπομονή και αν δεν απαντήσουν σε μια εβδομάδα θα τους "ξαναενοχλήσω" με κοινοποίηση και σε άλλους παραλήπτες.... Ευθύμη σ'ευχαριστώ και για το e-mail με τη φωτογραφία!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να στείλουμε κι άλλοι. Αξίζει τον κόπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστες και επικροτουμενες οι ενεργειες σας. Να σταλουν και στην γενετειρα τους.
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως θα βοηθουσε η μαζικη υπογραφη του κειμενου απο πολλους?
|
||||
|
||||
![]()
+1....
|
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο καλησπέρα.
Δεν είναι κακή ιδέα. Έτσι κι αλλοιώς η μαζική αντίδραση πάντα βοηθάει. Ας προσθέτει ο καθένας το όνομα του και ας το στείλει πλέον και επίσημα ο ΠΣΦΕ σαν επίσημος φορέας. Εγώ στάθηκα περισσότερο στην κείμενη νομοθεσία. Σαφέστατα και το κείμενο μπορεί να εμπλουτιστεί και με πολλά άλλα και ιδιαίτερα από γνώστες των χρυσόψαρων. Οπότε ας γίνει το τελικό κείμενο, ας ανέβει εδώ, ας το υπογράψουμε όλοι και ας αποσταλεί εκεί που πρέπει. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έλαβα καμμιά απάντηση. Αναμενόμενο από το ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης, περίεργο από τα κεντρικά του ΙΚΕΑ. Εκτός εάν έχω λάθος το e-mail τους, αλλά και πάλι θα είχα κάποια ειδοποίηση ότι η διεύθυνση δεν είναι σωστή. Τέλος πάντων, η υπομονή είναι αρετή... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μενει ως σκεψη τοτε και οταν δρομολογηθει το θεμα, ανοικοινωστε στο φορουμ και για υπογραφες αν χρειαζεται κλπ Νομιζω με αποστολη ονοματος και email σε ΠΜ ειναι ο πιο ασφαλης τροπος να "υπογραψει" καποιος, αν και υπαρχουν και καποια σαιτ για υπογραφες http://www.petitiononline.com/petition.html
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά από ΙΚΕΑ | garre | Αναγνωρίσεις φυτών | 24 | 02-03-10 13:14 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Πολύ ενέργεια ξαφνικά... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-05-06 23:36 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |