|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν γινεται να συνεχιστει το θεμα ακομα περισσοτερο???να μαθουμε κ αλλα μυστικα του photoshop!να το γαργαλισουμε κ αλλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
|
||||
|
||||
![]()
να στε καλα ειστε οι καλυτεροι
![]() ![]() επομενο μαθημα.. πως υπογραφουμε σε μια φοτο που φτιαχνουμε και πως αποθηκευουμε την φωτο σε jpeg ασ πουμε...?? παρτε και μια απο εμενα αν φενεται ![]() ------------------------- τωρα? μπααααααααααα αυτο μου γραφει ![]() ![]() ![]() This JPEG image has the incorrect file extension.
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 29-04-11 στις 03:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για υπογραφη και για να μην επαναλαμβανετε την διαδικασια σε καθε φωτογραφια, εγω προτεινω τα actions στο photoshop.
Την φτιαχνεις μια φορα , την αποθηκευεις και απο κει και περα καθε φορα που θες να βαλεις υπογραφη σε καποια φωτο, απλα πατας το play στα actions και επαναλαμβανεται αυτοματα η διαδικασια. Μην ξεχασετε ομως να κανετε layers--> flatten image στο τελος γιατι αλλιως θα αποθηκευεται η φωτο σε αρχειο PS και οχι JPEG. Eνα βιντεακι.. καντε ο,τι κανει : http://www.youtube.com/watch?v=Jssog...eature=related |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μαλιστα
![]() κατι αρχιζει να γινεται!! ευχαριστωωωωωωωωωωω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο photoshop εχεις; Στο CS5 μου δουλευει κανονικα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κατι αλλο που μου εκανε την ζωη ευκολη οταν εχω πολλες φωτος για ανεβασμα στο internet, ειναι η χρηση των shortcuts (συντομευσεων). Με Ctrl + Alt + I μικραινω το μεγεθος , με Shift+Ctrl+Alt+S ανοιγει το παραθυρο για αποθηκευση Save for web. Σε 10 " καθε φωτο ειναι ετοιμη με αυτο τον τροπο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φοντο | border | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 02-01-10 16:12 |
Φωτογραφια του ενυδρειου μου | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-09 12:47 |
φωτογραφια?? | rixardos73 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 5 | 12-11-07 14:08 |
Φοντο | iakovost | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 14-11-06 12:02 |