|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν την πιέσεις για αρκετή ώρα να πιάσει, ναι μπορεί να ξεκολήσει.
|
||||
|
||||
![]()
και μετα αφου στεγνωσε την επιασα και λιγο με ταινια μονοτικη απο πανω για μεγαλυτερη σιγουρια στο να μην ξεκολησει..
|
||||
|
||||
![]()
Με το συμπάθειο, αλλα:
α) το φεγγαροφως είναι ασπρο ![]() β) αυτο δεν είναι moonlight αλλα κατι (μαλλον, πολυ) παραπανω. Ειδικά για τις λίμνες όπου εχουν και καποιο βαθος και στον πυθμένα φτάνει ακόμα λιγότερο φως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2. Σε ποιά εταιρία έχεις δει άσπρο φεγγαρόφως; ![]() Καμία, απολύτως καμία δεν κατασκευάζει άσπρο φεγαρόφως. Η καλύτερη, σου δίνει την επιλογή για μισά led μπλε και μισά led λευκά (moon) ή όλα για όλα τα led μπλε (dark moon). Και αφού DIY σημαίνει να φτιάξεις μόνος σου κάτι που ήδη υπάρχει αλλά με μικρότερο κόστος, νομίζω ότι ο φίλος καλά έκανε και το έκανε μπλε. Το ότι έχει πολύ ένταση, μπορεί να το ρυθμίσει χαμηλώνοντας λίγο την τάση στον μετασχηματιστή.
|
||||
|
||||
![]()
λεντοταινια που βρισκουμε?
κατι τετοιο θελω κι εγω να κανω!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω είχα βρει απο εβαυ 2Χ50 εκ 5¤.
http://cgi.ebay.com/AQUARIUM-2-White...93342773697075 Δουλευουν αψογα, αλλα όπως είπα, είναι πολύ δυνατά για moonlight. ------------------------- Παράθεση:
Εγω φεγγαροφως δεν έχω δει απο εταιρία! ![]() Αμα βαλει ροοστατη είναι το ίδιο με το να χαμηλώνει την ταση απο τον μετασχηματισή; Απ'οσο ξερω, με χαμηλότερη τάση, μειώνεται ο χρονος ζωης τους.
Γιώργος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 12-03-11 στις 15:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy καπάκι vol. 3!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 62 | 31-03-09 00:22 |
Καπάκι DIY | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 25-02-08 12:05 |
Καπάκι ενυδρείου! | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-11-07 18:21 |
DIY Καπάκι | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 22-10-07 12:53 |
Νέο καπάκι | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 21-09-07 18:10 |