|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή κάτι σαν τα DIY συστήματα που χρησιμοποιούν σε ...λίμνες. Σε ποιο μικρή έκδοση. Το έχω σε μικρή λιμνούλα στο μπαλκόνι μου, αλλά είναι για ελεύθερη ροή και με χρήση μικρής αντλίας.
Γουγλάρισε αν θες το "DIY filters for ponts" και δες μερικά ενδιαφέροντα βίντεο. Βέβαια απευθύνονται σε κατόχους λιμνών. Δεν ξέρω αν το δικό σου μπορεί να γίνει. Προφανώς θα έχεις προβλήματα στεγανότητας, αυξημένης πίεσης κλπ. Ενδιαφέρον όμως πρόγραμμα για μελέτη. Προφανώς θα ενδιέφερε και άλλο κόσμο μια μελέτη και παρουσίασή του αν το προχωρήσεις.
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Οι πιέσεις είναι μεγάλες. Θέλει πολύ δουλειά και κατάλληλα υλικά.
Τόσο που να μην συμφέρει οικονομικά σε σύγκριση με ένα αγορασμένο. Κάνε μιά αναζήτηση στο DIY. Κάποτε θυμάμαι ένας συνφορουμίτης είχε κατασκευάσει κάτι τέτοιο αλλά δεν θυμάμαι να είχε ολοκληρώσει την κατασκευή.
__________________
"Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy εξωτερικό φίλτρο... | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-04-10 14:24 |
Φίλτρο εξωτερικό | aggelospap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 22-12-09 18:15 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |