|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
σκαλα υπαρχει αλλα δυστηχως ο χωρος εδω δε βοηθαει.ασε που αν λειπω εγω και χρειαζεται να γινει αλλαγη τι θα πω σε οποιον ειναι στο σπιτι?παρε τη σκαλα γεμισε τη λεκανη ρουφα και κατσε εκει μεχρι να γεμισει?
![]() σωστος!ειδα τα λινκ τωρα,αυτο θελω,σας ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tην μεσαια να παρει γιατι με 1.5 μετρο μανομετρικο πιθανον να μη φτασει στο 1.60 υψος που θελει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιο καλα να παρει την μεγαλη για να κανει την δουλεια του πιο γρηγορα και πιο ανετα.Εγω εχω ενα κυκλοφορητη με 4000 λιτρα/ωρα και μανομετρικο 3 μετρα αλλαζω το νερο πολυ γρηγορα.
|
||||
|
||||
![]()
τη μεγαλη θα παρω ναι.και μολις την παρω θα δω πως θα γινει να την εφαρμοσω στο δοχειο ωστε να πηγαινει ολο μαζι σαν συσκευη.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι sun sun ρε παιδια εχουν ροοστατη???κι αν οχι κανας αλλος φτηνος με ροοστατη υπαρχει?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη διαμορφωσης ενυδρειου | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 104 | 12-06-11 11:26 |
γεμισμα ενυδρειου | mao | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 11:28 |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |