|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστό για τα καλά σου λόγια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελειο το ενυδρειο σου!!
Ποσα λιτρα ειναι; |
|
||||
|
||||
![]()
Όγκος: 125 λίτρα μικτά, 100 καθαρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Την μπουκαλα την δουλευεις με πεχακοντρολερ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παροχή CO2: μπουκάλα 2 κιλών με ηλεκρομαγνητική βαλβίδα και χρονοδιακόπτη. Έλενγχο βεβαια με drop checker, Το drop checker φαίνεται και στις φωτογραφίες. Και 3 φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ συνονόματε, χρησιμοποιείς trace σε σκόνη, ή εκ παραδρομής αναφέρεις "gr"? Εάν "ναι" ποιάς εταιρείας?
ΥΓ.Πανέμορφο! |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 2 χρονια ήρθε η ώρα για αλλαγή. Φυτά έβαλα πιο λίγα, πρόσθεσα μερικές πέτρες, τα σχόλια δικάσας...
|
|
|||
|
|||
![]()
το παλιο στησιμο απο τα πιο ομορφα π εχω δει πολυ καλη δουλεια...
καλη επιτυχια κ με το καινουριο εχει ωραιες προοπτικες |
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο στησιμο ηταν παρα πολυ ομορφ και αρμονικο το δευτερο δεν μου αρεσει καθολου ..ισως το σχημα που εχουν οι πετρες μου θυμιζει μετεωρα....στο πρωτο εκεινα τα δυο ψαρακια με τα πορτοκαλι πτερυγια ζευγαρωναν..? ηταν πανεμορφα το αλλαξες λογου υψηλων απαιτησεων ???
η υδροπλανο τα σπαει φοβερο χομπυ μπραβο σας....ο χειρισμος ειναι ευκολος ελεγχεται απο καταστασεις πχ ξαφνικος ανεμος βροχη κτλ...μηπως δεν πρεπει να το χειριζομαστε κοντα σε πολυκοσμια ??
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια στημενο και ομορφο ενυδρειο.
Για τα ψαρια εχω καποια ενστασεις αλλα ΟΚ, η χρηση ΑΟ και CO2 ταυτοχρονα θελει προσοχη, και τα φωσφορικα θα τα προτιμουσα στο 0.5.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα προτιμουσα 5-10 NO3 με 0.5 PO4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως ειναι φυσικο ο καθενας μπορει να χρειαστει να μεταβαλει λιγο αυτην την ισορροπια στο δικο του (ξεχωριστο) ενυδρειο για να απαλλαγει απο αλγες. Αυτο που επεσημανα εγω ειναι αλλο ομως. Θελω τις τιμες ΝΟ3 PO4 στο ελαχιστο για την υγεια των ψαριων. Οπως λες λοιπον θα προτιμουσα στην περιπτωση σου το "Με 0.5 φωσφορικά θα δοκίμαζα 6 νιτρικά" ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τα καλά τα λόγια τα αξίζεις και με το παραπάνω! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Juwel record 80 - Κοινωνικό φυτεμένο | etomis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-10-08 00:32 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |