|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε παιδια θα παω να το κανονισω σε λιγο.. Πριν να παω μηπως ξερετε καποιο σαιτ να δω τις φωτογραφιες για το πως ειναι ???
(δεν θελω στο τελος να το μετανιωσω) |
|
|||
|
|||
![]()
πως έβαλες τα ξύλα? γιατί να σπάσουν? εγώ έφτιαξα ένα έπιπλο μονός μου( αύριο φώτο) και έβαλα πάνω 100λτ 35 χαλίκι άρα καταλαβαίνεις. κάπου έχεις κάνει κατασκευαστικό λάθος. και δεν είμαι ούτε ξυλουργός ούτε επιπλας.... μόνο πεθεροπληκτος!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης του τονισα αν δν το φτιαξει καλα αν παθει τιποτα θα το πληρωσει αυτος πολυ ακριβα!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
απο την προσφατα τελειωμενη βαση μου για το rio 300.κι 1.5 τονο να βαλεις πανω δεν καταλαβαινει τιποτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραια η βαση σου ... μου αρεσει ... μαλλον θα το κανω περιπου το ιδιο αλλα χωρις συρταρια.. θα το κανω σε δυο ραφια..
Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ ... Οταν το τελειωσω θα βαλω τις φωτο να δειτε.. Παλι ευχαριστω ... |
|
||||
|
||||
![]()
να'σαι καλα.και ξερεις ποσο μου βγηκε???μονο 150¤!!!(βασικα 190 γιατι καναμε μια βλακεια και ξαναπειρα κατι ξυλα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περιπου εδω μια βδομαδα περιεμενα τον σιδερα να μ ετοιμασει τη βαση αλλα απο οτι σημερα το πρωι με πηραν τηλ κ μ ειπαν οτι δεν μπορουν να τη κανουν γιατι εκλεισε το μαγαζι του λογω δεν ειχε καθολου δουλεια...
![]() βαριεμαι πολυ να ξαναψαξω για σιδερα παλι .. Μηπως ξερεις κανενα σαι ποιυ να πουλα βασεις .. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια τα φωτα σας,θελω συμβουλες... | lizaki | Χρυσόψαρα | 8 | 12-01-11 12:03 |
βαση ενυδρειου 2*55*60 | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 22-07-10 13:50 |
βαση ενυδρειου | pavlos t | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-03-10 00:36 |
ερωτηση για βαση ενυδρειου | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-03-09 10:50 |
ΒΑΣΗ (RACK) 2 ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ 150 ΛΙΤΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΞΙΟΝ | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 18-09-07 21:41 |