|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
από ότι λέει το συγκεκριμένο ενυδρείο δεν είναι για αρχάριους
και εγώ μόλις το ειδα είπα πώς είναι ένα απλό ενυδρείο χωρίς πολύ δουλεία και απαιτήσεις, τι στο καλό λίγο “χορταράκι” έχει μόνο |
|
||||
|
||||
![]()
αν δε κανω λαθος οι πετρες ειναι pagoda stones http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...:0&tx=76&ty=46 και μπορεις να βρεις.
|
||||
|
||||
![]()
Τα "χορταράκια" είναι τα δύσκολα ....
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να δεις και εδώ για πέτρες....
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9868 |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πετρες ειναι pagoda stones και αν ψαξεις αρκετα θα βρεις. Ειχα παρει 10 κιλα με 5,2¤ το κιλο πριν μερικους μηνες. Ειναι πολυ συμπαγες και βαριες και τα δεκα κιλα σε ογκο ειναι λιγα... Μπορεις να τις βρεις απο 5 εως 7 ευρω το κιλο στην Ελλαδα..
Οτι αφορα τα φυτα αυτα ειναι Εleocharis acicularis, δεν επιασε ποτε στο iwagumi μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος, το ενυδρειο αυτό πρεπει να είναι φρεσκοστημένο (βδομάδας max) γιατί η ελεοχαρις είναι ακόμα ματσάκια ματσάκια όπως όταν πρωτοφυτευεται.
![]() ![]() Και να σκεφτείς οτι οι υπόλοιπες πέτρες έχουν περίπου 0,5¤/kg (οι ακριβες!) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μου φαινεται πως θα την εκτυπωσω την φωτο και θα την κολλησω στο ενυδρειο.
με vallisneria nana δεν θα μπορουσε να μοιαζει λιγο ή με την echinodorus tenellus? οι πετρες κομματακι ακριβες μου φανηκαν, κατι παρομοιο δεν μπορει θα υπαρχει. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανε στο leroy Merlin στο αεροδρομιο και ζητα "δενδροπετρα".ειναι ολοιδια , παμφθηνη , και καταλληλη για ενυδρεια.Την εχω χρησιμοποιησει προσωπικα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι αυτο; | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 14-01-11 16:30 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
τι ειναι αυτο; | chris.mos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-02-08 23:47 |
Τι ειναι αυτο? | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-08 10:34 |
TI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?? | alan boy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 27-03-07 17:54 |