|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγκεκριμενα θελω να μαθω τι τυρφη χρησιμοποιεις και ποσο που κραταει στο φιλτρακι μεχρι να αρχισει να χανει δραστικα την ιδιοτητα της... Επισης αφου εχεις το φιλτρακι γιατι κανεις προετοιμασια και στο βαρελι? thnx!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τυρφες υπαρχουν αρκετες,εγω ειχα χρησιμοποιησει την fluval αλλα τωρα εχω μια αλλη που δεν θυμαμαι μαρκα να σου πω.Εγω την χρησιμοποιω 3 φορες στο βαρελι και μετα την αλλαζω.Ομως οατν ειναι καινουρια η τυρφη κατεβαινει πιο γρηγορα το ph,οταν αρχιζει και παλιονει πιο αργα.Δηλαδη την 3η φορα που την χρησιμοποιω μου κανει 4-5 μερες να παει το ph εκει που θελω οπωτε καμια φορα την κραταω 2 φορες.Βεβαια παιζει συμαντικο ρολο ποσο τυρφη θα βαλεις για το ποσο γρηγορα θα πεσει το ph σου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεμα ειναι ποσο συχνα κανεις αλλαγες νερου...αν ας πουμε κανεις καθε 7 μερες ποσο τυρφη χαλας? ειναι το θεμα τον χρηματων παντα. Tελος παντων εχω μπερδευτει με τον λογο τυρφης / αλλαγων νερου .... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω κανω αλλαγες νερου καθε βδομαδα 30% δηλαδη περιπου 40 λιτρα,τωρα ποσο ακριβως χαλαω δεν μπορω να σου πω γιατι γεμιζω το φιλτρακι οσο χωραει και την αλλαζω καθε 3 φορες περιπου
|
|
||||
|
||||
![]()
... Τα rummy nose είναι κοπαδόψαρα. Πρεπει να βάλεις τουλαχιστον 6-7.
|
||||
|
||||
![]()
ε δεν τα βαζω τοτε....ποια ειναι αυτα που λες???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |
Αλλαγη setup | petros | Bettas | 3 | 14-06-07 00:43 |
Προβληματικα κλαδεματα Ηelp. | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-04-07 14:02 |
Ηelp! Διαρροή μαγιάς από DIY CO2 | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-07-06 15:34 |