|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειπα οτι ρουφαει τα αυγα το φιλτρο.
Εννουσα να ρουφαει το σπερμα πριν γονιμοποιησει τα αυγα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Α !!
Αρα πρέπει μάλλον να αλλάξω την θέση του φίλτρου μια κι είναι από την ίδια μεριά με το φύλλο ! Μήπως αν το εκλεινα τελείως για 2-3 μέρες μετά την γέννηση των αυγών? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (εξαλλου κατα την στιγμη της γεννησης των αυγων ειναι το πιθανο "προβλημα", οχι μετα)
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ ωραίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο
αλλα ! ![]() ![]() ![]() αν κοψεις ολα τα ζουμια θα ειναι καλυτερα αν ειχες μονο δισκους θα ηταν καλυτερα αν κανεις πολυ συχνες αλλαγες θα ηταν καλυτερα αν τα ψαρια ηταν λιγοτερα θα ηταν καλυτερα αν εριχνες κι αλλο το ph θα ηταν καλυτερα εγω βαζω μονο νερακι του θεου τιποτα αλλο μεσα τη θερμοκρασια εχεις και κρατας φυτα ? ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μάκη πολύ καλύτερο από πρίν.
Κατά τη δική μου γνώμη η ρέγουλά σου είναι πολύ καλή. Αν θέλεις αύξησε το νερό της βρύσης σε 40% και θα δείς αύξηση του μεγέθους των δίσκων άμεσα. Εγώ θα πρόσθετα κι άλλα φυτά (φυσικά με χρήση ''ενυδρειακών'' λιπασμάτων ή CO2) αφού ένα φυτεμένο ενυδρείο με δίσκους είναι -πάντα κατά τη γνώμη μου- ότι καλύτερο στο freshwater. Και φυσικά...αφού έβγαλες τα ramirezi και τα μισά cardinal...άλλα δύο δισκάκια χωράνε άνετα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλά αντέχουν έως 30 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ερώτηση από δισκά ... αυτά είναι!!!! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 09-03-11 στις 04:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι με εμαθες να μη τα πω σε αλλους δλδ?
![]() Αλλα ΟΚ, αλλη φορα θα αναφερω τις "πηγες" μου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Εδώ απαντάς ... τα άλλα δεν δουλεύουν; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκάδικο 400 λίτρα | andrikos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 29 | 26-05-10 21:17 |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |