|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πραγματα βλεπω Σωτηρη..μπραβο!!!
Αυτο το φως αριστερα ειναι κατι σαν το αστρο της βηθλεεμ για την γεννα που ερχετε?? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολη η αναπαραγωγη αγριων δισκων, ποιο ειδος ειναι wild blue ???
Γνωστες φατσες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 09-03-11 στις 03:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κι έλεγα κι εγώ.... που να είναι ο Νικόλας να δώσει λιγάκι χρώμα στο thread..........
![]() Ευχαριστώ πολύ Νικόλα μου, και όταν με το καλό στηθεί το θεριό το καλοκαίρι, θα βάλουμε καμιά 10αριά άγρια δισκάκια μέσα εκεί και θα κάνουμε το 550άρι βιοτοπική γεννήστρα, να βάλουμε το ζευγαράκι να γουστάρουν να γεννάνε......... ![]() ![]() ![]() Και το 200αράκι, θα το κάνουμε...... γαριδάδικο......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο γαριδάδικο ... μην ξεχάσεις και καμιά σουπιά, κάνα χταπόδι ...... μην τα αφήσεις ξεροσφύρι!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το γεμίσουμε και τσικουδιά, και να καθόμαστε γύρω γύρω με καλαμάκια να κάνουμε τις...... αλλαγές..........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές ακόμη φωτογραφίες, με τα πανέμορφα δισκάκια, τραβηγμένες με καλύτερη φωτογραφική μηχανή.............
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τώρα εγώ για φλας της φωτογραφικής το είχα, αλλά ομολογώ ότι η δική σου εξήγηση μου αρέσει πολύ περισσότερο......... ![]() Παράθεση:
![]() Πράγματι........ γνωστές φάτσες είναι οι συγκεκριμένοι......... canuma blue είναι......... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλέξη!!! [Apple snail... or not?] | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 1 | 24-10-10 00:49 |
Αλέξη; (¶ρρωστο apple snail) | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 2 | 17-09-10 13:03 |
Από τη Βιένη με αγάπη!!! | gewre | Φωτογραφίες μελών | 6 | 09-03-08 00:47 |
Ακόμη ένα ενυδρείο | tsikis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 24-04-07 16:48 |