|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Φτιάχτηκε σωστά και μπήκε η διακλάδωση στη σωλήνα εξόδου! ![]() Να ρωτήσω κάτι, επειδή η έξοδος της αντλίας είναι για σωλήνα 16/22 και εμένα η σωλήνα είναι 12/16 υπάρχει κάποιος προσαρμογέας ή θα πρέπει να αγοράσω αντλία με έξοδο για σωλήνα 12/16? Παιδιά ευχαριστώ για όλα, μετατροπή που κάνει την αλλαγή νερού παιχνιδάκι και σε ελάχιστο χρόνο! ![]() Τελευταία ερώτηση, μέχρι τώρα έκανα αλλαγή νερού 30% μία φορά τη βδομάδα. Δε θα είναι καλύτερα να κάνω αλλαγή νερού 10% μέρα παρά μέρα? ![]()
Ο κόσμος είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά το πνεύμα μας να γίνει πιο οξυδερκές. Bertrand Russel, 1872-1970 http://www.w-engineering.blogspot.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Esprit : 06-03-11 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ήταν κακό, αλλα δεν νομίζω να χρειάζεται μέρα παρα μέρα! Δεν εχεις δίσκους!!!
Μετατροπέας υπάρχει. Εχει η eheim. Μπορείς να ζητησεις σε ενα πετ ενα eheim reducer. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει στα κηπευτικά. Αυτό που μπορείς να κάνεις με κηπευτικά είναι να παρεις 2 ταχυσυνδεσμους εναν για την μια διαμετρο λαστιχου και εναν για την αλλη, και μια ενωση. Απλα είναι ογκώδες. πιστευω ενας μειωτής στην ίδια τιμή θα σου βγεί και δεν θα εχεις όλα αυτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ψάξω να βρώ στο Leroy, είχε σχεδόν τα πάντα εκεί, απλά θέλει ψάξιμο καλό και οι υπάλληλοι είναι άσχετοι εκεί! Να φανταστείς την πρώτη φορά που έτυχε να πάω εκεί για κάτι άλλο και ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχουν τέτοια και τελικά τα βρήκα εγώ από μόνος μου.... Αν δεν βρω θα πάρω το eheim που μου λες... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω πως είναι ασφαλέστερο να έχεις ένα compact κομμάτι όπως αυτό του μειωτήρα της Eheim, παρά να μπλέξεις με ταχυσυνδέσμους....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πηγαινα για το eheim. Εχει γυρω στα 4¤ περιπου και είναι πολύ ευχρηστο.
![]() Το αλλο... πες 1,5 /ταχυσυνδεσμο + 0.5 για το συνδετικό = 3,5¤ και εχει ενα τεραστιο πραγμα χωρίς λόγο. Οσο για το Leroy... Ειχαν σε προσφορά ενα λαστιχο 15 μετρα 5¤. Ηταν στο κατω κατω ραφι και λίγο μεσα, και απο διπλα είχαν κατι αλλα με 10 μετρα 8¤ κτλπ. Μου είπε να παρω το 10 μετρα γιατι το αλλο είχε τελειωσει. Δεν είχε τελειώσει απλα ήταν πιο μεσα στο ράφι.... Θελει ψαξιμο και επιβεβαίωση... @QS. Δεν τιθεται θεμα ασφάλειας, αλλα χρηστικότητας και όγκου. Αν είδες τις φωτογραφίες στην προηγουμενη σελίδα της βανας εξαγωγής μου, το λειτουργω έτσι 7 μηνες (το ετρεχα και πριν ξαναστησω το ενυδρείο) και δεν έχει χασει ουτε σταγόνα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλά αρκετά βεβηλώσαμε το ποστ του ανθρώπου.... |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ οτι δεν θα υπαρχει θέμα ασφαλείας. Ειναι πολύ καλο και δεν σταζει. Ουσιαστικά έχει την ίδια αποδοση. Μου φαίνεται εσύ δεν διαβάζεις....
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ok παίδες θα ψάξω να βρω αυτό το εξάρτημα της eheim!
Ευχαριστώ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνικό πρόβλημα με φιάλη CO2... | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 15-01-10 19:33 |
Θέμα επιβίωσης | bakogiannisd | Malawi | 7 | 23-04-07 12:12 |
Θέμα Βάρους-Αντοχής | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-01-07 09:36 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |
Θέμα συμβατοτιτας | tazz | Bettas | 4 | 07-09-05 08:27 |