|
|
||||
|
||||
![]()
Την δουλειά τους κάνουν, να πουλήσουν θέλουν. Να ψοφάνε και να ξαναπηγαίνεις να πέρνεις άλλα.
Με μπόλι και ξεκινάς με ΕΝΑ ψαράκι, γιατί η βιολογία που θα ξεκινήσει να φτιαχνεται θα είναι αδύνατον να τα βγάλει πέρα με περισσότερα. Οπότε θα αρχήσουν και τα προβλήματα με αμωνίες κλπ. Πήγαινε πίσω τα 2 και πάρε κανένα φυτάκι να βάλεις. Νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Και το συντομότερο δυνατό μπόλιασε.
|
|||
|
|||
![]()
οπως σ ειπε κ ο kesanis επεστρεψε τα 2 πισω στο πετ σοπ κ αν σ αρεσαν απλα δωστα να τα κρατησει καμια εβδομαδα μεχρι να στρωσει η βιολογια του νερου κ παρτα αργοτερα γτ θα φορτωθει το ενυδρειο σ παρα πολυ
|
|
|||
|
|||
![]()
για να καταλαβω...αν βαλω σημερα το μπολι τα ψαρακια μου θα χουν παλι προβλημα?
|
|
|||
|
|||
![]()
όχι... αρκεί να είναι σε αρκετή ποσότητα... θα υπολογίσει ο φίλος από τον οποίον θα πάρεις το μπόλι, πόσο θα σου δώσει ανάλογα με το ενυδρείο και το φίλτρο σου...
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού αποφάσισες να τα κρατήσεις όλα, αν και φοβάμαι ότι θα τραβήξεις ζόρι, φρόντισε όπως σου είπε και ο φίλος Κώστας το μπόλι να είναι αρκετό. Ρώτησε τον φίλο που θα στο δώσει πως θα το βάλεις στο φίλτρο σου και να παρακολουθείς στενά για 2-3 μέρες τις συνθήκες στο ενυδρείο σου μήπως χρειαστεί να επέμβεις (αλλαγή νερού ή εκ νέου μπόλιασμα πιθανών). Από μένα, σου εύχομαι τα καλύτερα και να πάνε όλα καλά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΟΡΙΑ | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-08-10 20:17 |
εχω μια απορια !!!! | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 11-09-09 14:39 |
απορια | GENITORAS | Bettas | 5 | 05-09-09 21:34 |
?????απορια????? | makis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-08 00:38 |
Απορια.. | skipper | Malawi | 3 | 21-04-08 09:08 |