|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θελω και εγω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι τιμές νομίζω 160 ευρώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
SP3 2-3 και θα ειμαι μια χαρα
|
||||
|
||||
![]()
Καλήτερα για θερμοκρασίες Δίσκων ANCISTRUS DOLICHOPTERUS
http://www.planetcatfish.com/catelog...species_id=221 |
|
||||
|
||||
![]()
χάρη ρίξε μέσα 2-3 κοινούς πλεκο και είσαι μια χαρά και την έβγαλες καθαρή με 10 - 15 ευρώ και έχει και ο τσουμάκης ούτε μεταφορικά ούτε τίποτα! εκτός και θέλεις sp3 μιλάς με των μανθο γιατί το πακέτο μου φευγη αύριο! αποφάσισε σήμερα όμως τι θες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος πουλουσε εναν L-190 εδω προς 20-30¤ σχετικά μικρο. Εγώ θα το σκεφτομουν πολύ καλα για μια τετοια αγορα. Στο τελος θα χρειαζεται εναμιση τονο για να μπορει να κανει 1-2 γυρες...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω να στρώσεις τον κ!@#@λο σου και να καθαρίσεις κάνα ενυδρείο και άσε τα καημένα τα πλέκο στον κόσμο τους.
Κουράστηκες να καθαρίζεις παιδί μου.....εεεεε......ξέρω ένα καλό κορίτσι που καθαρίζει τα πάντα...να στο συστήσω αν θες.......μάθε πρώτα ρώσικα όμως χαχαχχχχχχαχαχαχαχχα. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ότι σας "κατέβει" ... το αμολάτε "κι' όποιον πάρει ο χάρος"; ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Να σου κάνω καμιά επίσκεψη ... θα ψάχνεις βάρκα να φύγεις από το νησί.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 09-03-11 στις 03:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Diskus fan;563941]Σου έχει περάσει ποτέ η σκέψη ότι αυτό που έγραψες μπορεί να το διαβάσει κάποιος και να το κάνει στο δικό του ενυδρείο με δίσκους;
Ότι σας "κατέβει" ... το αμολάτε "κι' όποιον πάρει ο χάρος"; ![]() ------------------------- Και αντί να ψάξεις την αιτία ... ψάχνεις πλέκο!!!! ![]() Να σου κάνω καμιά επίσκεψη ... θα ψάχνεις βάρκα να φύγεις από το νησί.- ![]() ομορφαααααααααα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αλλαγες νερου 3 την εβδομαδα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τον χάρη ξέροντας πολύ καλύτερα από εσένα της καταστάσεις εδώ στο νησί και ότι για να φέρεις ένα αλγοφαγο τον 150+ ευρώ + μεταφορικά δεν είναι και ότι ποιο εύκολο στο νησί μας μιας και πρέπει να περάσει και μια ταλαιπωρεία τον 14 + ωρών μέχρι να φτάσει στο σπίτι του χάρη! γιαυτό το λόγο του έγραψα να πάρει 2 -3 πλεκο από εδώ η αν θέλει sp να μιλήσει με τον μανθο γιατί περίμενα εγώ ψάρια διαφορετικά εσύ θα έδινες 20 ευρώ μεταφορικά για 2 ps των 12 ευρώ?γιατί εδώ αν δεν συνεννοηθούμε μεταξύ μας να κάνουμε μια παραγγελία όλοι μας για να μοιραστούμε τα μεταφορικά καήκαμε! ενώ εσείς πάτε και τα παίρνετε και σε 1 ώρα τα κάνετε μπλούμ! ευτυχώς για εμάς έχουμε τον μανθο που τρέχει ο άνθρωπος σάββατο βράδυ στα καράβια για να μας στείλει εμάς τα ψάρια ξέροντας ότι θα είναι αυτό που ζητήσαμε και όχι κάτι παρεμφερές!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγοφαγο + Μαλαουι ποιο ειναι ομως;;;;;; | chris129 | Malawi | 16 | 11-02-11 20:57 |
το αλγοφαγο μου μεταλαχθηκε. | andreas120 | Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 06-02-11 00:56 |
μπαινουν μαζι?? | giannisqq | Tanganyika | 8 | 24-01-11 21:24 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |