|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ πάντως παρότι έχω συναντήσει (την μία στον Κορινθιακό) ... δεν είχα κάποιο πρόβλημα.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το απόλυτο μπλε είναι πολύ φρίκη! Μια φορα βουτηξα, (στερια ουτε που φαινόταν) και ήταν... περίεργο. Βγηκα μετα απο 2-3 λεπτα. Αλλοι (ή μαλλον αλλες,) ουτε που το σκεφτηκαν
Παντως kingrim πιστευω οτι είναι πιο πιθανό να πατησεις τίποτα (σπασμενα γυαλία, σκουριασμένα καρφια κτλπ) που αφησε κάποιος ασυνειδητος μ@$%#^& παρα να σε φαει καρχαρίας... Δεν είναι δυνατόν να πηγαινεις στην παραλία και βουτωντας να βλεπεις κουτάκια αναψυκτικών, μπουκάλια, καμια παρατημένη αγκυρα κτλπ...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μην τρελενεστε, μεμονομενα περιστατικα ειναι.
20 επιθεσεις συνολο απο την εποχη του Σωκρατη μην τρελαθουμε, δεν ειμαστε Καλιφορνια! ![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλά πόσοι κ πόσοι "εξαφανίζονται" χωρίς ίχνος μουχαχαχα
Πολύ καλή δουλειά, βλέποντας τα στατιστικά ησυχάζεις αλλά βλέποντας το τέρας της Χαλκιδικής.... |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα ... αυτά όχι από εδώ.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.greekdivers.com/mag/el/co...ykoi-karxaries
...και για αυτο που ανεφερα πιο πανω για τα δημοσια ενυδρεια και τους μεγαλους λευκους... ![]() http://latimesblogs.latimes.com/outp...-aquarium.html |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ενδιαφερον
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα παραπανω βιντεο εχουν αρκετο ενδιαφερων γιατι δειχνουν μια απο τις σπανιες φορες που ενας λευκος καρχαριας αιχμαλωτιστηκε, φιλοξενηθηκε για αρκετο διαστημα σε δημοσιο ενυδρειο με επιτυχια στην σιτηση του, και επεστρεψε στη φυση. |
|
||||
|
||||
![]()
οντως πολυ ενδιαφερον αρθρο...
βεβαια παρατηρησα οτι στην 25 σελιδα γραφει οτι αναλογικα οι καρυδες ειναι 10 φορες πιο επικινδυνες απο οτι οι καρχαριες ![]() εγω παντως με το windsurfing θα κοιταζω που και που πισω μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι Καρχαριων | netblues | Mη Reefsafe | 3 | 16-04-09 19:21 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΣΤΙΓΜΑΤΩΝ | manolito | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 11-06-04 01:51 |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ | hejo | Malawi | 5 | 15-04-04 22:57 |