|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα , να μπω σε θεραπια με φαρμακο ? και σε θαλασσινο νερο πιο φαρμακο να υπαρχει ?? και το θεμα ειναι οτι εχω και γαριδα και αστερια και εχω ακουσει σε θεραπειες με φαρμακα ειναι ευεσθητα !!
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquariumconnection.com/sa...ease_desc.html
εχω την εντυπωση οτι το bodyback ειναι ιδιαιτερα αγριο.ισως να κυνηγαει το συγκεκριμενο ψαρι και να του δαγγωνει την ουρα.καλη συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
το dodyback δεν ενοχλει, εχω φαρμακο το Myxazin της Waterlife , μαλλον θα βαλω απο αυτο !!
|
||||
|
||||
![]()
μπορεσες να προσδιορισεις ποια απο τις αρρωστιες του site εχει το ψαρι σου?το fin rot εχω την εντυπωση οτι ειναι συνηθισμενη αρρωστια σε ψαρια του γλυκου νερου και ιδιαιτερα σε μονομαχους!το φαρμακο που ανεφερες δεν το εχω υποψην που.ελπιζω να πανε ολα καλα με το ψαρι σου.αν και δεν εχω καταλαβει απο τι ακριβως πασχει!
|
|
||||
|
||||
![]()
κατα 99,9 ειναι finrot , ναι το ξερω οτι ειναι σε γλυκου νερου πιο συνιθισμενη, τελος παντων θα βαλω το Myxazin , εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο φαρμακο.
|
||||
|
||||
![]()
Στο γλυκό το melafix εχει παντα αριστα αποτελεσματα σε τετοια θεματα. Η εταιρία λεει πως είναι και για θαλασσινό.
http://aquariumpharm.com/Products/Pr...x?ProductID=56
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως το ψαρακι δεν αντεξε
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΑΓΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ | ΟΡΕΣΤΗΣ | Bettas | 3 | 27-12-10 13:06 |
χωρις ουρα | takis21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 25-04-10 22:07 |
Έξτρα φωτισμός | giagligian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-03-08 18:31 |
2 κεφαλια σε μια ουρα?! | mpourmpoulithras | Ζωοτόκα | 8 | 31-01-08 09:02 |
ουρα γκαπι... | silver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 14-01-05 01:04 |