|
|
|||
|
|||
![]()
ανάλογα τι ψάρια θα αποφασίσεις να βάλεις θα εξαρτηθεί αν το ύψος θα είναι μικρό ή μεγάλο...
εμένα θα με απασχολούσε άλλο πράγμα.... εν πρώτοις, η υγρασία που θα βγαίνει από το ενυδρείο και θα πηγαίνει στα ηχεία καθώς και η ευκολία / δυσκολία σε επεμβάσεις στο ενυδρείο σου... και σε δεύτερη φάση η τυχόν επίδραση της ηχορύπανσης στα ψαράκια... αυτά τα 2 μπορντώ ορθογώνια παραλληλόγραμμα, πάνω από το ενυδρείο, τι είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι 2 ξύλινα ράφια. Το ένα φιλοξενεί ποτά και το άλλο ποτήρια. Και τα 2 είναι καλά στερεωμένα. Όσον αφορά την υγρασία θα κατασκευαστεί καπάκι το οποίο θα έχει και τον εσωτερικό φωτισμό. Για το λόγο αυτό έχω αφήσει και ένα κενό περίπου 10-12 εκατοστών ανάμεσα στο ενυδρείο και τα 2 ράφια. Για ψαράκια μάλλον θα μπούν κυχλίδες αλλά ακόμα είμαι στο διάβασμα και σε συνεννόηση(
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
10-12 εκατοστά κενό..... πολύ λίγο μου φαίνεται.... θα ήθελα να δω φωτος από το χέλι που θα κάνει τις διάφορες εργασίες μέσα στο ενυδρείο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον σας μπέρδεψα με την προοπτική που είχε η πρώτη τρισδιάστατη εικόνα
![]() Τα ράφια έχουν μικρότερο βάθος από το ενυδρείο. Είναι περίπου 25 εκατοστά. ¶ρα το ενυδρείο θα βγαίνει άλλα 20εκ μετά από τα ράφια: ![]() Τα ψαράκια (μάλλον κυχλίδες) θα έχουν κάποιο πρόβλημα με αυτό το ύψος και γενικά με τη διάταξη του ενυδρείου? Αυτό που αναφέρω με το φίλτρο στο αρχικό post Μπορώ να το κάνω? |
|
|||
|
|||
![]()
γλύτωσες το χέλι....
![]() ![]() ![]() για τις κιχλίδες, 30 εκ. μάλλον μια χαρά είναι... τι κιχλίδες σκοπεύεις να βάλεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για νέο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-05-09 20:55 |
Γέννησαν ξανά οι δίσκοι μου στο μεγάλο ενυδρείο | Noni | Δίσκοι | 3 | 08-01-08 17:45 |
Ερώτηση για νέο ενυδρείο | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-10-07 06:49 |
Ερώτηση για νεο ενυδρείο... | AXEL | Malawi | 5 | 06-09-07 10:41 |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |