|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μία αγγελία και θα βρείς pistia. Έχουν πολλοί στην Θεσσαλονίκη.
Φοβερό φυτό, απορροφά νιτρικά και αναπτύσσεται σαν διάολος. Ειδικά οι ρίζες που αναπτύσσει είναι ωραίο ντεκόρ. Είναι πολύ εύκολο. Διάβασε παρακάτω http://www.tropica.com/plants/plantd...n.aspx?pid=128
|
|||
|
|||
![]()
βρικα πιτσια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ για βιολογική φίλτρανση έχω βάλει EHEIM Substrat Pro
Επίσης έχω siporax, μπλέ σφουγγάρι, υαλοβάμβακα και τύρφη(προαιρετικό αλλά βοηθάει για να έχεις χαμηλές σκληρότητες)
|
|||
|
|||
![]()
υαλοβαμβακα θα βαλω, μακαρονι,μπλε σφουγγαρι και σιποραξ....τωρα πσαχνω κλαδακια και μικρεσ ριζεσ σαν κλαδακια για το διακοσμιτικο μεροσ του ενυδρειου μου...αν μπορει καπιοσ να μου πουλισι ή να μου δοσι κλαδακια η ριζα σαν κλαδακια, cuba kai moss θα με διευκολινε πολυ..
|
|
|||
|
|||
![]()
αρχισα το στισιμο του ενυδρειου μου αλλα εχς ενα προβλιμα με τα κλαδακια ειναι συνεχεια στην επιφανια τι να κανω???
|
|
||||
|
||||
![]()
Έπρεπε να τα είχες μέσα σε νερό εδώ και μέρες για να μουλιάσουν και να βουλιάξουν. Τώρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δέσεις πέτρες για να μένουν στον πάτο. Με τον καιρό δεν θα χρειάζονται οι πέτρες και μπορείς να τις βγάλεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα βαλει 2 ριζες και εκαναν 7 μερες μεχρι να κατσουν.Η δενεις καμια πετρα οπως σου ειπε και ο leehook η θα περιμενεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη colisa lalia | stefoc | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 18 | 25-05-09 17:38 |
Μαύρα στίγματα σε honey gourami | Θοδωρής Κατερίνα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-12-08 23:06 |
Χάνω το gourami(colisa chuna) | panaghs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 07-12-08 23:15 |
Colisa lalia σε 30L ?? | mafia | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 31-08-08 01:52 |
Dwarf gourami (Colisa lalia) | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-06-08 07:10 |