|
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα δν εχω στρωσει το ενυδρειο μου .. Κοντευω να τελειωσω τη βαση να το βαψω .. Σιγα σιγα θα το φτιαξω .. αλλα το θεμα μου ειναι για το εξ.φιλιτρο. Οσο για τα ψαρια δεν αποφασισα ακομα .. Ο αδερφος μου μ λεει να βαλω μαυρους καρχαριες δεν θυμαμαι πως ειναι το ονομα του στα αγγλικα ...
Τι προτεινετε λοιπον για το εξ.φιλιτρο? |
|
||||
|
||||
![]()
Μαυροι καρχαριες
![]() Υπαρχουν "καρχαριες" του γλυκου νερου που γινονται απο 15 εκ εως 250 εκ. Αναλογα λοιπον
|
||||
|
||||
![]()
Κανενας αλλος δεν προτεινει για εξ.φιλιτο δεν θα πει γνωμη???
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν έχεις αποφασίσει το παραπάνω, δεν μπορουμε να σε βοηθήσουμε πολυ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδια οταν αποφασισω για το ποιο εξ.φιλιτρο θα παρω θα σας πω ...
Καλο σας βραδυ ... |
|
|||
|
|||
![]()
καλυτερη λυση για εμενα ειναι να πας σε 2 φιλτρα για να μην εχεις ποτε προβλημα, κοιτα και τα jbl cristal profi e1500
|
|
||||
|
||||
![]()
SUN-SUN
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sun sun εξωτερικο | papanikos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 151 | 10-02-11 18:35 |
εξωτερικο φιλτρο! | drak7family | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 88 | 15-10-10 10:38 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |