|
|
||||
|
||||
![]()
Tι εννοείς, ΟΣΑ τρώνε;;;;;;
Μήπως αυτά που ψοφάνε είναι αυτά που δεν τρώνε;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οσα δε τρωνε μαζευοντε στην επιφανεια
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε ρε συ Χαρούλη.........
Δηλαδή, στην αρχή τρώνε κανονικά, μετά σταματάνε να τρώνε, στην συνέχεια ανεβαίνουν στην επιφάνεια και την επόμενη μέρα πεθαίνουν;;;;;; Πόσα είχες στην αρχή, και πόσα έχουν μείνει τώρα;;;;; Να υποθέσω ότι οι μετρήσεις του νερού σου είναι μια χαρά;;;;;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον βραγχιοσκωληκες ειναι ...
Σωτηρη ολα τα ψαρια εχουν και δεν θεωρειται κατι και τοσο σημαντικο μια που ενηλικα ψαρια μπορουν ευκολα να τους ανεχτουν ... στη περιπτωση των δισκακιων ... οι γονεις "κολλανε" τα μικρα ... που τα βραγχια τους δεν εχουν σχηματιστει πληρως με συνεπεια να μη αναπνεουν σωστα και να εχουν προβλημα που φτανει και ως τον θανατο! Χαρη θυμαμαι FMC αν μπορεις να βρεις εκει ... κουσουρι (το πεταξες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κρθμα ρε φιλε πανω που βγαζανε μπαρες............
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργη μου το ξέρω ότι εχουν όλοι οι δίσκοι, αλλά μου κάνε εντύπωση να πάθουν ζημιά τα δισκάκια τόσο νωρίς....... ίσως γιατί δεν είχε εμφανιστεί τέτοιο πρόβλημα σε καμία από τις δικές μου γέννες, οπότε δεν μου ήταν γνωστό...........
Πράγματι πολύ κρίμα ρε γαμώτο...... εύχομαι να πάνε όλα καλά με την θεραπεία, και να μην αντιμετωπίσουν άλλο πρόβλημα τα μικρά σου ρε συ Χάρη....... |
|
||||
|
||||
![]()
Tremazol της SERA ..... μετά από 6 ώρες θέλει αλλαγή 80% (αν θυμάμαι καλά).-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα μωρα εκαναν μωρα... | thanasis76 | Malawi | 10 | 16-12-10 15:04 |
τα μωρα... | demka27 | Malawi | 10 | 13-12-09 02:17 |
ΜΩΡΑ....ΜΩΡΑ..ΜΩΡΑ....... | chris7 | Malawi | 14 | 11-12-08 23:38 |
Εχω μωρα!!! πολλα μωρα!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 26 | 15-08-06 13:28 |
ΜΩΡΑ!!! | NIDAL | Δίσκοι | 16 | 05-12-04 00:41 |