|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας! Αφου μεσα στ σπιτι δεν με αφηνει η μητερα μ να βαλω αλλα ενυδρεια! Σκεφτηκα να φτιαξω μια λιμνη στ κηπο. Τι υλικο ειναι αυτο π βαζουν ωστε να κραταει το νερο. π μπορω να το βρω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η δεξαμενούλα που θέλεις να φτιάξεις θα φιλοξενήσει ψάρια ή απλά τη θέλεις για διακοσμητικούς λόγους (π.χ. φυτά μόνο ή συντριβάνι)? Πες λίγα λόγια σχετικά με τον τόπο που θα την εφαρμώσεις θερμοκρασίες κ.λ.π.
|
|||
|
|||
![]()
θελω να βαλω κ ψαρια. θα την φτιαξω κοντα σε 2 τοιχους τ σπιτιου π σχηματιζουν ενα (Γ) ωστε καθε χειμωνα να την κλεινω με τζαμια γυρω γυρω κ πανω,σαν αυτα π εχουν τα θερμοκηπια. ωστε να κραταει θερμοκρασια!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιλάμε για όμορφα πράγματα τότε! ![]() Τί ψάρια θα ήθελες ΚΟΙ-χρυσόψαρα, άλλη επιλογη? Πόσο χώρο μπορείς να αφιερώσεις? (τετραγωνικά μέτρα)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω πολυ χωρο αλλα θελω να την φτιαξω στ συγκεκριμενο μερος! ειναι 150cm*200cm. βαθος δεν ξερω ποσο, οσο μπορεσω να σκαψω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε πιανουμε δουλεια στο σκάψιμο;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο αν βοηθησεις εσυ! την κανουμε κ 1μετρο βαθος! για να μην κουραστω εγω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα χρυσοψαρα μου και ο κήπος τους | nikoloutso | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 44 | 24-08-11 10:21 |
Βοτανικός κήπος Διομήδους | japetus | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 28-06-10 19:19 |
Το παλιοσαράβαλο μου έγινε κήπος | Perazzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-02-10 22:57 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Ο κήπος της Εδέμ | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-05 08:39 |