|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Εγω λεω πως αν εχεις πολλα φυτα ισως θα ηταν καλυτερα να το κλεινεις το βραδυ γιατι τα φυτα παραγουν ουτως η αλλως CO2 το βραδυ.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι το ειχα αλλα ειχα μεγαλη διαφορα στο πεχα μου ενα βαθμο σχεδον.Απο σημερα εβγαλα την ηλεκτρομαγνητικη μου και το εχω να δινει συνεχεια.Ηταν μεγαλη η διαφορα που ειχα και δεν ειναι καλο για τα ψαρια.
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα τι τιμες εχεις? Μειωθηκε η διαφορα?
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα τωρα θα ειναι σταθερο το πεχα.Απο το μεσημερι την εβγαλα θα μετρησω σε λιγο πεχα και μετα αυριο και θα δω.
|
#5
|
|||
|
|||
![]()
Ισως μπορουσες να "παιξεις" με την παροχη.Βαλε στο χρονοδιακοπτη (βαλε αλλον ενα μονο για την ηλεκτροβανα) να ανοιγει την ηλεκτροβανα καποια λεπτα ανα ωρα π.χ.
Ετσι και δε θα εχεις αποκλιση(μεγαλη) στο ph και δε θα δινεις συνεχεια με πιθανα προβληματα κατα τις βραδυνες ωρες.... ![]()
__________________
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» |
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
15ππμ ειναι παρα πολυ λιγο πανε 6,8 ισως και λιγο πιο κατω ή παρε εναν drop checker (εγω εχω το co2 τεστ της sera) με 10ε και θα εισαι αρχοντας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|