|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Η σταθμη του νερου εχει πεσει λιγο γιατι μεχρι τωρα δεν εχω κανει αναπληρωση ![]() Φωτογραφιες θα προσπαθησω να βγαλω το βραδυ, και παλι ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτο με μια μικρη αλλαγη
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου σταματα να βαζεις φοτο γιαατι ειμαι ετοιμος να χαλασω το ενυδρειο μου.....
![]() ![]() ![]() φοβερη δουλεια... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικά πολύ όμορφο
άξιος!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι ναι ... πάρα πολύ όμορφο! πραγματικά μου αρέσει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο και πολύ φυσικό, σαν όχθη από ποταμάκι φαίνεται, συγχαρητήρια!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετική δουλειά για ακόμη μια φορά Λεωνίδα !!
Μόνο από κοντά όμως μπορείς να καταλάβεις το μεγεθος του και την ομορφιά του.... Έιχα την τύχη να δω αυτό το θηρίο απο κοντα και πραγματικά είναι στολίδι ..... Εύγε ! Να δω πότε θα πάρω απόφαση να κάνω και εγω ενα τετοιο project.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paludarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 15 | 02-01-11 14:36 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
PALUDARIUM...πως...? | apolonistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-08-09 14:31 |
Paludarium | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-06-09 15:08 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |