|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά με τον αρακά θα καταφέρει να επανέλθει. Ξεκίνησε αυτό και δες πως θα αντιδράσει το ψάρι και αν δεν υποχωρήσει το πρόβλημα το ξανασυζητάμε. Σκόρδο βάζεις στην διατροφή τους?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχω βαλει ακομα αλλα εχω και σε τροφη αλλα και σε υγρο...
τι απο τα δυο να ριξω????????/ ------------------------- θα ριξω πρωτα την τροφη μαζι με τον αρακα και αν δεν το φανε θα ριξω υγρο..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos samos : 28-02-11 στις 12:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, ρίξε τον αρακά σκέτο! Και όταν επανέλθει το ψάρι, θα συνεχίσεις την διατροφή που κάνεις εμπλουτίζοντας την με σκόρδο. Είναι πρόληψη. Κ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε μορφή. Μερικοί απ'ότι έχω ακούσει το ταίζουν και ωμό σε πολύ μικρά κομμάτια.
|
|
||||
|
||||
![]()
θελεις να μου πεις οτι θα ταιζω το ψαρι αρακα μεχρι να χε....ει σε φυσιολογικο χρωμα????παρατραβιγμενο μου φενετε...εχω ακουσει για αρακα αλλα 1 φορα την εβδωμαδα....
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ακούσει για αρακά μια φορά την εβδομάδα σε φυσιολογικές συνθήκες χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλώς για πρόληψη στα ψάρια για να μην παρουσιάσουν μελοντικά κάποιο πρόβλημα.
Τώρα θα σε συμβούλευα να μην ταίσεις καθόλου απτην τροφή που δίνεις, καθώς κάτι τέτοιο απλώς θα επιβραδύνει τον χρόνο ανάκαμψης. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ? Το ότι θα ταίσεις για 1-2 μέρες συνεχόμενες αρακά δεν σημαίνει ότι θα παθουν τπτ τα ψάρια. Τροφή στο ενυδρείο σου αυτή την στιγμή υπάρχει σε άφθονη ποσότητα, και αν πεινάσουν θα βρούνε να φάνε! |
|
||||
|
||||
![]()
απλα δεν θελω να πεινανε τα ψαρακια...
μολις ερυξα τον αρακα μηλαμε οτι γινετε πολεμος... φενετε να τους αρεσει πολυ....
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία. Σήμερα μην ταίσεις τπτ άλλο. Αύριο δες πως θα είναι το συγκεκριμένο ψάρι. Αν δεις ότι συνήλθε τάισε τροφή με σκόρδο πλέον. Αν μπορείς βάζε σκόρδο 2 φορές την βδομάδα...
Αν απτην άλλη πάλι δεις αύριο ότι το πρόβλημα δεν έχει υποχωρήσει καθόλου, τάισε άλλη μια φορά αρακά. Και περιμένουμε τα αποτελέσματα! Επίσης θα σου σύστηνα να μειώσεις τις φορές που ταίζεις σε μια φορά την ημέρα, με γεναιόδωρη ποσότητα. Όχι υπερβολές, αλλά τόσο όσο πιστεύεις ότι χρειάζεται... Και μια μέρα νηστεία θα τους έκανε καλό ![]() Επίσης ξέχασα να σου πω, ότι μετά από τάισμα με αρακά επιβάλλεται μια γενναία αλλαγή νερού! Και απόσο καταλαβαίνω δεν πρέπει να έχεις καθόλου φυτά μέσα, οπότε είναι επιβεβλημένη... Πιστεύω αντιλαμβάνεσαι τον λόγο ε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασπρα στιγματα | drypes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-11-09 07:56 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα ζωηφια | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 20-03-06 16:12 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |