|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
cichlid&arowana της tropical,cichlid carnivore της tropical.) ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
η συμπεριφορα του δεν ειναι τοσο νευρικη οσο του αλου.ειναι ποιο αργος... εχει ακριβος το ιδιο προβλημα με εκεινο το oscarακι που ειχαμε δει στο πετ.... ασπρο κολιμενο κακακι στον ποπο,αλλα εμενα δεν ειναι μεσα η κοιλια του.... εμενα ειναι τουμπανο οι κοιλιες σχεδον συνεχεια.... ![]()
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos samos : 28-02-11 στις 12:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε όλα τα ψάρια κάνει!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι σαν να λέμε καθαρτικό. Με την ανάλογη προετοιμασία πάντα, όπως σου παν τα παιδιά. Βράσιμο, ξεφλούδισμα, και τάισμα σε μικρά κομματάκια να μπορούν να το φάνε!
|
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινισα ηδη να βαζω αρακα....
ειναι κατι σοβαρο???? θα γινει καλα μονο με τον αρακα?η χρειαζετε και φαρμακο??????
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά με τον αρακά θα καταφέρει να επανέλθει. Ξεκίνησε αυτό και δες πως θα αντιδράσει το ψάρι και αν δεν υποχωρήσει το πρόβλημα το ξανασυζητάμε. Σκόρδο βάζεις στην διατροφή τους?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχω βαλει ακομα αλλα εχω και σε τροφη αλλα και σε υγρο...
τι απο τα δυο να ριξω????????/ ------------------------- θα ριξω πρωτα την τροφη μαζι με τον αρακα και αν δεν το φανε θα ριξω υγρο..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos samos : 28-02-11 στις 12:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασπρα στιγματα | drypes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-11-09 07:56 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα ζωηφια | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 20-03-06 16:12 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |